Zapowiada się piwne Fame MMA
Browary Regionalne Jakubiak
Collapse
X
-
Tutaj jest krótka notka co i jak:
Portal o piwie - feat. Chmielnik Jakubowy - Newsy ze świata piwa, piwowarstwa. Recenzje polskich i zagranicznych piw.
Jak komuś się chce to trzeba obejrzeć w kolejności na YT:
- film Docenta z Tomaszem Rogaczewskim
- wywiad Marka Jakubiaka dla radia Wnet
- felieton Kopyra (jak w linku wyżej)
- odpowiedź Marka Jakubiaka na ten felieton (jak w linku wyżej)
Uff... a kiedyś wszyscy zainteresowani mogliby to merytorycznie przedyskutować w jednym temacie na browarbizie
Comment
-
-
Kopyra vs Jakubiak & Rogaczewski
Idzie o kontrakty.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziEch, znowu ktoś myli husarię (chyba niespełniona ciągle miłość Marka J.) z huzarami...
A to całkiem to samo, zupełnie tak jak porter, portier i parter .
A bardziej serio, czy Jakubiak myśli, że zadekretuje, że piwo z browaru kontraktowego jest gorsze i ktoś mu uwierzy? Przed nim trudna droga odbudowy wizerunku jego marek. W ten sposób to chyba jednak mu się to nie uda. W świecie piwnym się przez ostatnie lat wiele zmieniło i opowiadanie typu "ja pierwszy przed laty uwarzyłem w moim browarze" nie robi większego wrażenia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziCzy to oznacza, że kolega Jakubiak znów poświęci się branży browarniczej?
Ledwo PKW podjęło uchwałę w sprawie powołania komitetu wyborczego a już musiałem zapytać jak mam zrealizować konstytucyjny obowiązek zebrania 100 000 głosów poparcia.
Pozostała jedynie metoda oparta o wysiłek rodzinny i kręgów przyjaciół i organizacji.
Okazało się, że na dzień dzisiejszy ma już 150 tysięcy. Biorąc pod uwagę, że strona www jego organizacji ostatnio aktualizowana była w październiku, oznacza to że bardzo rodzinny i przyjacielski z niego człowiek
Na fali sukcesu może niebawem zacznie warzyć takie piwo:
http://www.visitpivo.cz/img/532b.jpg
Comment
-
-
Trzeba przypomnieć, że jego wynik w wyborach parlamentarnych w 2019 roku to 3501 głosów.
Cuda, cuda ogłaszają....„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Obywatel1978 Wyświetlenie odpowiedziO co się rozchodzi? Może jakieś linki?
Kontr kandydaci wycofują się z wyborów (jezeli wybory miały by być 10 maja). I wybory trzeba ogłosić jeszcze raz. Prezes JK znalazł wyjście i kontr kandydata w wyborach, gdyby wszyscy inni się wycofali.
Pomorscy działacze PiS mieli dostać polecenie od swoich szefów, by zbierać podpisy poparcia dla Marka Jakubiaka – ujawniła Wirtualna Polska. Sam polityk mówi nam, że mogło to odbywać się bez jego wiedzy. Jednak sprawa tajemniczych podpisów zbieranych dla byłego posła Kukiz'15 budzi coraz większe wątpliwości.
Ostatnia zmiana dokonana przez sibarh; 2020-03-26, 20:58.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziPrezes JK znalazł wyjście i kontr kandydata w wyborach, gdyby wszyscy inni się wycofali.
Ostatnia zmiana dokonana przez noodles; 2020-03-26, 21:11.
Comment
-
Comment