Piwosz ilustrowany/bezalkoholowy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • danio_145
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.02
    • 723

Piwosz ilustrowany/bezalkoholowy

Poszukuję kogoś kto posiada komplet numerów piwosza ilustrowanego/bezalkoholowego. W ramach zajęć chcę zaanalizować i opisać to pismo. Sam posiadam ponad 10 numerów i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pomoże mi uzupełnić przynajmniej wgląd do pozostałych.

Jeszcze druga sprawa, czy na forum znajduje się ktoś z zespołu redakcyjnego? Ziemowit Fałat, Paweł Plinta, Rafał Bożyk? Rozpoznaje wielu z was po nickach, ale już nie zawsze po nazwiskach
  • telek
    Podpułkownik Piwnej Armii
    🥛🥛🥛
    • 2011.05
    • 572

Poszukaj na Browamatorze, popytaj Zdrója / Zdroja

Comment

• volker
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.10
      • 634

Cześć,

ja mam wsyzstkie numery od 3/97. Alebyś musiał dojechać do Koblencji, co jest na samym zachodzie Niemiec...

Volker
      Volker

Brunnenbräu Hausbrauerei

Comment

• Silbier
        Porucznik Browarny Tester
        • 2004.03
        • 284

Piwosz

Mam numery Piwosza 5, 8, 11, 12, 17.
        Poza tym "Świat piwa" kompani tyskiej 42 numery.
        Wymienię na birofilia, odsprzedam.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
          Amber, Po godzinach bezalkoholowy Porter Bałtycki
          e-prezes
          alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach

Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
          2024-12-03, 22:18
        • Moooris
          Piwosz Ilustrowany
          Moooris
          Dzień dobry,
          Jestem zainteresowany zakupem lub uzyskaniem dostępu do wszystkich wydań czasopisma Piwosz Ilustrowany w celach naukowych (praca magisterska). W warszawskiej Bibliotece Narodowej znajdują się prawie wszystkie numery Piwosza Bezalkoholowego (1999-2002), ale Piwisza Ilustrowanego...
          2015-12-08, 22:42
        • Shedao
          Witnica, Konopnickiej 1, Browar Witnica
          Shedao
          Wychodzi na to, że sam browar nie doczekał się u nas przez tyle lat swego wątku.

Sklepik jest czynny w godzinach 7-15 w dni powszednie. Trzeba podejść na portiernię, pani zadzwoni, wyjdzie druga pani obsługująca sklepik i zaprowadzi do niego. Samemu nie wolno włóczyć się po...
          2024-02-19, 14:47
        • bastion
          Ukraina, Kałusz, Płoszcza Hieroiv 28, Pub Pid Jasenami.
          bastion
          Na Ukrainie jest wiele miejscowości których historię można opisać na wielu stronnicach, natomiast po przeróżnych zawirowaniach najczęściej wojennych w dzisiejszych czasach nie mają zbyt wiele do zaoferowania turystom.
          Takim miastem jest Kałusz. Chociaż akurat turysta piwny chętnie...
          2023-02-04, 21:00
        • dadek
          Czechy, Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
          dadek
          Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
          2022-10-02, 22:04
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...