Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Mini Browar "EDI"
Collapse
X
-
-
tak, to z punktu widzenia przedsiębiorcy. Z punktu widzenia klienta liczy się produkt i jego oczekiwania co do produktu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
No tak. I dlatego jestem pełen podziwu, że Pan Edward już tyle lat przekonuje lokalnych piwoszy do zakupu jego piwa w PET'achComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuW przyrodzie konkurencja polega na zjedzeniu konkurenta. Tak już to natura skonstruowała. Walka na rynku piwowarskim jest tylko prostym przeniesieniem wzorców z natury.
W ramach wolnego czasu służę wyjaśnieniami (jako ktoś kto tym tematem przez 5 lat studiów a przez 3 studiował go wnikliwie na specjalizacji).To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Witam.Nie wiem czy wypada podac ,ale znalazłem taki adres: edward.wilk[małpa]neostrada.pl. Napisałem do EDIego i na drugi dzionek przyszła odpowiedż o ofercie tego minibrowaru.PZDRLast edited by ART; 2007-04-26, 08:17. Powód: co by uchronić człeka od nadmiaru spamu, zamieniono @ na: [małpa]mb WOSComment
-
Comment
-
Jeśli na moje życzenie, przy mnie nalewają z tanka do PETa, to jest to dla mnie co innego niż PETowanie przemysłowe i póżniejsze przechowywanie go w tym opakowaniu przez wiele miesięcy w hurtowni i sklepie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Też mnie to nurtowało jak pierwszy raz dodawałem piwa z Edi'ego. Ze względu iż browar przy mnie nalewa piwo do PETa lub naczynia przeze mnie dostarczonego zdecydowałem się na formę "z beczki". Nie do końca to prawda, może powinno być "inne" jak to pisze jerzy. Prawda jest taka, że to nie jest przemysłowe napełnianie w PET, możesz dostarczyć własne opakowanie, możesz skorzystać z firmowego PETa, wybór należy do Ciebie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment