Mini Browar "EDI"
Collapse
X
-
Kupione w butelce, nie z beczki. Konsystencja piwa faktycznie nie przypominała typowego piwa, dosyć gęsta. Jednak w smaku brak było niepożądanych nut, całkiem smaczne. Jednak sądzę, że takie piwo może być dużym wyzwaniem dla przeciętnego piwosza, przyzwyczajonego do klarownych lub najwyżej lekko opalizujących piw. Zastanawiam się czy przed wiekami piwa nie posiadały podobnej konsytencji jak ten konkretny przypadek.Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Niezwykle klimatyczny browar restauracyjny w centrum Porto, znajdujący się niedaleko słynnego starego marketu.
Do lokalu prowadzi niepozorne, wąskie wejście z małym logotypem. Można nie zauważyć i ominąć to miejsce.
Wewnątrz jest bar, dalej przejście prowadzi do sali z kilkoma...-
Channel: Portugalia
-
-
W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-04-21, 21:14 -
-
Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.-
Channel: Festiwale piwne
-
-
-
Pszenica z alko 4.8% z ekstraktu prawdopodobnie 12*.
Piana - więcej na początku potem cienka warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - mleczno-blado-jasno-żółty.
Aromat - drożdże, słodkawy banan potem goździk.
Smak - słodkawe, płatki owsiane...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-11-03, 18:43 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment