Na MTP Gardenia w Poznaniu zakupiłem 6 rodzajów piwa z browaru EDI i... po degustacji pięciu z nich następnym razem mocno się zastanowię czy warto dać jeszcze szanse temu browarowi. Mętne, Wschowskie, Czekoladowe, Migdałowe zdecydowanie nie polecam, no może jak Czekoladowe będzie kosztowało jakieś 1,50 to ok. Miętowe czemu nie mocno schłodzone przyjemnie się pije. Pozostało mi jeszcze Ciemne ale już boję się je otwierać. Wydaje mi się, że właściciele jeśli chcą utrzymać się na rynku to powinni zdecydowanie poprawić jakość swoich produktów.
Mini Browar "EDI"
Collapse
X
-
-
Dziś na kolejnym kiermaszu z regionalną żywnością na Nowym Świecie (W-wa) był jak zwykle Edi (a także, Koreb, Krajan).
Piwo butelkowe 0.5l w cenie 10 zł
Tym razem kupiłem tylko jedno - bo wolałem wypić normalnie smakującego stouta w Browarmii za 12zł Kupiłem oprócz butelki, jedno do plastiku z beczki, niestety wylane, nie dałem rady dopić.
Ale nie o tym, moim zdaniem ludziom z Edi-ego już się w głowach poprzewracało aby za ich ledwo wypijalne piwa (o ile da się wypić, jak nie wyleci z butelki) dawać po 10 zł.
Mętne niefiltrowane w 5l Pecie wyglądało tragicznie, 4/5 pojemności to beżowa, gęsta breja, tylko reszta na górze przypominała piwo.....Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi...
Ale nie o tym, moim zdaniem ludziom z Edi-ego już się w głowach poprzewracało aby za ich ledwo wypijalne piwa (o ile da się wypić, jak nie wyleci z butelki) dawać po 10 zł.
...
Ostatnio jak byli w Auchan w Gdańsku, to piwo z beczki było ok, w dodatku po 6zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziDziś na kolejnym kiermaszu z regionalną żywnością na Nowym Świecie (W-wa) był jak zwykle Edi (a także, Koreb, Krajan).
Piwo butelkowe 0.5l w cenie 10 zł
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziNaczytali się na forum o pozycjonowaniu i zastosowali swoją wiedzę w praktyce .
Comment
-
-
zakupiłem ostatnio plastik 5l ciemnego wschowskiego i muszę przyznać ze dawało rade. Cena 30 zł za 5 l. Co do ceny 10 zł za 0,5 l to gruba przesada i jest to strzelanie sobie samemu w stopę. No cóż można dyskutować na temat strategi sprzedaży ale znamienne jest iż mimo posiadania 3 knajp we Wschowie w ofercie nie mam żadnego piwa od Ediego po takich cenach nie ma sensu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pinek Wyświetlenie odpowiedziNo cóż można dyskutować na temat strategi sprzedaży ale znamienne jest iż mimo posiadania 3 knajp we Wschowie w ofercie nie mam żadnego piwa od Ediego po takich cenach nie ma sensuMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pinek Wyświetlenie odpowiedzioj. knajp u nas dostatek. chyba z 13-14 ja prowadzę trzy i nie mam Ediego w żadnej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pinek Wyświetlenie odpowiedzioj. knajp u nas dostatek. chyba z 13-14 ja prowadzę trzy i nie mam Ediego w żadnejMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pinek Wyświetlenie odpowiedzioj. knajp u nas dostatek. chyba z 13-14 ja prowadzę trzy i nie mam Ediego w żadnej
Czy może masz wyłączność na koncernówki ?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pinek Wyświetlenie odpowiedzizakupiłem ostatnio plastik 5l ciemnego wschowskiego i muszę przyznać ze dawało rade. Cena 30 zł za 5 l. Co do ceny 10 zł za 0,5 l to gruba przesada i jest to strzelanie sobie samemu w stopę. No cóż można dyskutować na temat strategi sprzedaży ale znamienne jest iż mimo posiadania 3 knajp we Wschowie w ofercie nie mam żadnego piwa od Ediego po takich cenach nie ma sensuMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia to plon dzisiejszej wizytyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia to plon dzisiejszej wizytymb WOS
Comment
-
Comment