Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Mini Browar "EDI"
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziAle będzie szampanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziWitam.Widzę z tyłu pety 3 l ?.Czy można sie dowiedzieć o ich cenę?.W tamtym roku było 12 zł. PZDRMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzijasne 15, ciemne 18 , butelki po 5mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziDzięki WIELKIE.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Na imprezie w Świdnicy, 6 czerwca miałem 3 beczki Ediego: dwie jasne i jedna ciemna. Pierwsza poszła jasna - niezłe było, powodów do narzekania brak. Wyraźnie różniło się od koncernówki - Piasta/Bosmana/Kasztelana, któa była lana wcześniej publiczności. W mojej ocenie - różniło się na korzyść.
Druga beczka, ciemne - znakomite. Ponieważ szło w niedzielę rano, czasu było mało, część się wypiło, a część poprzelewało do PETów. Wszystko, co przelane, do wieczora zostało spożyte.
Trzecia beczka, jasna, lekko tylko nadruszona, była wyraźnie gorsza, niż pierwsza. I co charakterystyczne - piwo szybko się zepsuło. Przelane do butelek już we wtorek nie bardzo nadawało się do picia. Ale i tak z powodów organizacyjnych większa część poszła w trawę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
Trzecia beczka, jasna, lekko tylko nadruszona, była wyraźnie gorsza, niż pierwsza. I co charakterystyczne - piwo szybko się zepsuło. Przelane do butelek już we wtorek nie bardzo nadawało się do picia. Ale i tak z powodów organizacyjnych większa część poszła w trawę.
Z piwami w butelkach jest trochę inaczejMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzii dlatego ja nie narzekam na piwa z EDIego bo zawsze kupuje w browarze z tanku w petach , przechowuje w lodówce i spożywam w ciągu 2-3 dni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTylko trzeba pamiętać o jednym - żeby nie prosić o mętne.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzijest takowe w cenniku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia rozmawiałwś z p.Edwardem o możliwości sprzedaży jego piw ?
Czy może masz wyłączność na koncernówki ?
nie mam brzydze sie takimi umowami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pinek Wyświetlenie odpowiedzinie mam brzydze sie takimi umowami
Comment
-
-
Wydaje mi się, że kiedyś była we Wschowie (Wschowej?) jedna knajpa z Edim?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzito czy nastepnym razem jak przyjadę będę mógł się napić piwa z ediego w jednej z twoich knajp ??
ediego nie ma ale noteckie, ciechan, konstancin, cerna hora, primator jest
Comment
-
Comment