Surfowanie w rzeczywistości.
Mini Browar "EDI"
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borinekja nieznalezlem w minute ale 3 godine autostopom z czech i znalezlem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyKurza twarz, llludzie, czy to jest tak trudno zajrzeć do bazy Browaru.biz, internetowej książki telefonicznej, lub skorzystać z Googla i wykonać odpowiedni telefon? Ja numer znalazłem w minutę. Na modemie.
Takie roszczeniowe pytania zaczynają mnie po prostu wkurzać.
Pozdrawiam
Comment
-
-
To chyba coś się u EDIego zmieniło - nigdy dzwoniąc tam nie miałam problemu z uzyskaniem informacji, a nawet zorganizowałam "zwiedzanie" i konsumpcję na miejscu dla 50 osób, niestety, piwo akurat było kwaśne, a tego mi już przez telefon nie powiedzieli
Comment
-
-
Ja tam byłem po raz ostatni pod koniec sierpnia i z tego co wiem to ciemne już się kończyło a z rozmowy z właścicielem dowiedziałem się, że nie przewiduje na razie następnej warki ciemnego. Browar jest czynny cały rok. Gdybyś jednak trafił na zamknięty ( wyjazd właścicieli itp. ) to możesz kupić w pobliskiej Wschowie w knajpce na ul. Pocztowej. Niestety, ale ostatnie pite piwo z Ediego było kwaśne, jedyny raz w całym sezonie wiosenno-letnim bo tylko wtedy tam jeżdżę po piwko, przeważnie rowerem. Poprzednie moje zakupy zawsze były smaczne. Od wiosny znowu będę od czasu do czasu tam zaglądał bo naprawdę warto."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59Drogi Slavoyu, dla mnie Forum jest źródłem informacji, których nie jestem w stanie uzyskać z innych źródeł.
I nie obawiaj się,że trafisz na zamknięte drzwi.Właściciele mieszkaja w(przy) browarzeLast edited by kiszot; 2006-01-05, 16:57.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wejdź proszę do działu browary i sprawdź daty ostatnich postów na temat niektórych browarów a sam będziesz miał wątpliwosci czy są aktualne. Mnie chodziło o informacje aktualne i dzięki kilku Forumowiczom, je uzyskałem. Tak ogólnie to myślę, że czasami chyba lepiej być leniwym i darować sobie złośliwości.
Comment
-
-
Browar ma się dobrze. Dzwoniłem kilka razy w zeszłym tygodniu i pisałem maile, bo chciałem by przysłali mi piwo do domu. I przysłali. Bez żadnych problemów, właściwie od ręki. Zapłaciłem przelewem.
Na piwku sie jednak trochę zawiodłem, taki kwaskowy posmak ma.
Comment
-
-
Może zacznę nie na temat, ale moja wyszukiwarka na hasło "EDI" odpowiada "cofnij" tak więc uprzedzam "Życzliwych kolegów" no coments.
Ale w końcu trafiłem do browaru, Właściciel powiedział, że dostaje dużo listów od kolekcjonerów, koperty zaadresowane zawsze odsyła z etykietami natomiast życzenia proszę mi przeslać 100 etykiet pozostawia bez odpowiedzi.
Jeżeli chodzi o piwo to browar warzy ciemne i jasne!! do nabycia w browarze.
Małe pytanie do "wszechwiedzących" gdzie można napić się nalewanego EDI-ego. Proszę podać adres lokalu, do wygrania butla 3-litrowa w/w piwa. Pierwsza prawidłowa odpowiedź jest nagradzana, kontakt proszę na PW.
Comment
-
-
ŚwieRZOść?
Krzysiu uprzejmie mi wczoraj doniósł smsem, że ciemniak EDIego tym razem jest WĘDZONY!! Fakt, że nie wiem, ile jasnych wypił wcześniej
Pawełku, widzę, że jakichś okrężnych dróg szukasz - czemu o adres lokalu nie spytałeś się własciciela, skoro z nim gadałeś
Comment
-
-
Ależ Tłajlajcie, wydaje mi się, że konkurs jest tu tylko pretekstem, a nie odwrotnie. Ale może się mylę
Comment
-
Comment