Kormoran wypuszcza na rynek American IPA

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zerom_ol
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.10
    • 50

Czyli wychodzi że sklep w którym się zaopatrywałem nie podbiła za wysoko ceny. Bo poprzednie podróże kosztowały koło 7 zł.

Comment

• KajusAnt
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2013.02
      • 347

Ciekaw jestem czy będzie w zestawie z dedykowanym szkłem. Tak jak poprzednik
      Attached Files

Comment

• Rzeszowiak
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2009.04
        • 1597

Produkty Kormorana ogólnie są drogie, więc to oczywiste, że cena tej AIPY musi być wysoka.

Comment

• zerom_ol
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2011.10
          • 50

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KajusAnt Wyświetlenie odpowiedzi
          Ciekaw jestem czy będzie w zestawie z dedykowanym szkłem. Tak jak poprzednik
          Sprzedawca twierdził że będą zestawy

Comment

• dlugas
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2006.04
            • 4014

Moim zdaniem dostępność będzie zależała od regionu, u nad podróży kormorana ze świecą szukać

Szybciej i taniej znajdę atak albo jacka
            No ale jeśli ujrzę AIPA od kormorana to nawet za te 8zł kupię dla przetestowania (po uprzednim odczekaniu i poczytaniu Waszych recenzji
            sęp
            Google Zdjęcia - wypite piwa PL [brak częstych aktualizacji]
            Instagram [zawsze świeże zdjęcia, nie zawsze świeże piwa]
            FaceBook -To co na Instagramie, tylko że na FB

Comment

• WojciechT
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2012.09
              • 2546

Eee, to ja wolę odwrotnie, być pierszym recenzującym, którego opinia o piwie jest niczym tabula rasa

Comment

• purc
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2009.02
                • 650

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi
                Moim zdaniem dostępność będzie zależała od regionu, u nad podróży kormorana ze świecą szukać

Szybciej i taniej znajdę atak albo jacka
                No ale jeśli ujrzę AIPA od kormorana to nawet za te 8zł kupię dla przetestowania (po uprzednim odczekaniu i poczytaniu Waszych recenzji
                sęp
                Jest już w Stacji Piwa po 8,50.

Comment

• domaluj
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2012.04
                  • 303

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jest już w Stacji Piwa po 8,50.
                  Stałem się szczęśliwym posiadaczem! A chodziły słuchy, że nie będzie dla gawiedzi.
                  Cena raczej przyzwoita - 7,95 (sklep Piwosz Twarda/Żelazna)

Comment

• leona
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2009.07
                    • 5853

To nie jest przyzwoita cena w browarze, który amortyzację ma za sobą

Comment

• legart
                      • 2012.06
                      • 914

Świeżo po konsumpcji mogę napisać że zostanę przy o złotówkę tańszym Rowing Jacku > . Aczkolwiek według mnie jest to tzw. ambitna porażka. Bo bardziej niż amerykany przypomina jakiś średnio udany wypust DeMolena . A serio aromat raczej słaby -cytrusków raczej brak, coś tam czuć tropikalnie (Mango?), brzoskwinkę? trochę iglaków. Goryczka jest naprawdę konkretna lekko przełamana słodowością. W trakcie picia piwo zyskuje, ale raczej jest tzw jednowymiarowe. Ciekawi mnie jaka będzie wersja beczkowa.
                      Może z tą porażką przesadziłem, bo chyba jednak piwo nie jest po prostu w moim typie (mimo że lubię AIPA)

Comment

• legart
                        • 2012.06
                        • 914

Już wiem te piwo jest dla mnie po prostu ciut za ciężkie, ale zwolennicy imperiałów powinni być usatysfakcjonowaniu. Goryczka długa i zalegająca.
                        Last edited by legart; 2013-06-07, 21:41.

Comment

• emes
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.08
                          • 4275

Z taką ceną, głównie chodzi, że wyższą od aip np, z Alebrowaru, Artezana, to to piwo chyba powinno się nazywać Harakiri.

Comment

• Kazimierz_W
                            🍼🍼
                            • 2009.05
                            • 689

W olsztyńskim Konradzie wczoraj dałem około 8,10zł. Baardzo drogo, dziś sprawdzę czy było warto.
                            Browar Bociana smaczny od rana
                            Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!

http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626

Comment

• Krejn
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2012.07
                              • 102

Jeszcze nie miałem okazji dorwać butelki tego specyfiku, ale sukcesu mu nie wróżę. Skoro cena oscyluje koło 8 złociszy, to musiałby być naprawdę zajebisty, żeby przebić konkurencję. Dziwny ruch ze strony Kormorana. Obrali sobie styl, który jest dość popularny i w naszym kraju ma już swoich reprezentantów (i to całkiem klasowych), a do tego windują cenę. Mogli obrać sobie inną stylową niszę albo jak już tak uparli się na AIPA, to zaproponować za nie jakieś logiczne pieniądze. Moim zdaniem to trochę dziwne, że kontraktowy RJ jest tańszy od produktu z browaru przemysłowego (mimo, że niewielki to chyba można tak go nazwać).
                              What's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?

Comment

• pioterb4
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2006.05
                                • 4322

Dziwny ruch ze strony Kormorana. Obrali sobie styl, który jest dość popularny i w naszym kraju[...]
                                No ja bym z tą popularnością tak nie szarżował. Popularny to on jest może na wyspach, w USA i w Skandynawii ale u nas to do popularności mu sporo jeszcze brakuje. Faktycznie cena jest wysoka i może wyglądać dziwnie na tle "kontraktowców" ale możliwe że warka była strasznie mała i stąd taka cena. Poszli odważniej to uwarzyli mniej - ot taka hipoteza.
                                Last edited by pioterb4; 2013-06-11, 12:05.

Comment

Przetwarzanie...
                                X