Czyli wychodzi że sklep w którym się zaopatrywałem nie podbiła za wysoko ceny. Bo poprzednie podróże kosztowały koło 7 zł.
Kormoran wypuszcza na rynek American IPA
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KajusAnt Wyświetlenie odpowiedziCiekaw jestem czy będzie w zestawie z dedykowanym szkłem. Tak jak poprzednik
Comment
-
-
Moim zdaniem dostępność będzie zależała od regionu, u nad podróży kormorana ze świecą szukać
Szybciej i taniej znajdę atak albo jacka
No ale jeśli ujrzę AIPA od kormorana to nawet za te 8zł kupię dla przetestowania (po uprzednim odczekaniu i poczytaniu Waszych recenzji
sęp
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem dostępność będzie zależała od regionu, u nad podróży kormorana ze świecą szukać
Szybciej i taniej znajdę atak albo jacka
No ale jeśli ujrzę AIPA od kormorana to nawet za te 8zł kupię dla przetestowania (po uprzednim odczekaniu i poczytaniu Waszych recenzji
sęp
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziJest już w Stacji Piwa po 8,50.
Cena raczej przyzwoita - 7,95 (sklep Piwosz Twarda/Żelazna)
Comment
-
-
Świeżo po konsumpcji mogę napisać że zostanę przy o złotówkę tańszym Rowing Jacku > . Aczkolwiek według mnie jest to tzw. ambitna porażka. Bo bardziej niż amerykany przypomina jakiś średnio udany wypust DeMolena . A serio aromat raczej słaby -cytrusków raczej brak, coś tam czuć tropikalnie (Mango?), brzoskwinkę? trochę iglaków. Goryczka jest naprawdę konkretna lekko przełamana słodowością. W trakcie picia piwo zyskuje, ale raczej jest tzw jednowymiarowe. Ciekawi mnie jaka będzie wersja beczkowa.
Może z tą porażką przesadziłem, bo chyba jednak piwo nie jest po prostu w moim typie (mimo że lubię AIPA)
Comment
-
-
W olsztyńskim Konradzie wczoraj dałem około 8,10zł. Baardzo drogo, dziś sprawdzę czy było warto.Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626
Comment
-
-
Jeszcze nie miałem okazji dorwać butelki tego specyfiku, ale sukcesu mu nie wróżę. Skoro cena oscyluje koło 8 złociszy, to musiałby być naprawdę zajebisty, żeby przebić konkurencję. Dziwny ruch ze strony Kormorana. Obrali sobie styl, który jest dość popularny i w naszym kraju ma już swoich reprezentantów (i to całkiem klasowych), a do tego windują cenę. Mogli obrać sobie inną stylową niszę albo jak już tak uparli się na AIPA, to zaproponować za nie jakieś logiczne pieniądze. Moim zdaniem to trochę dziwne, że kontraktowy RJ jest tańszy od produktu z browaru przemysłowego (mimo, że niewielki to chyba można tak go nazwać).What's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?
Comment
-
-
Dziwny ruch ze strony Kormorana. Obrali sobie styl, który jest dość popularny i w naszym kraju[...]Last edited by pioterb4; 2013-06-11, 12:05.
Comment
-
Comment