Polskie multitapy - spis

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • WojciechT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2012.09
    • 2546

Niedługo w Tychach będzie kolejny, o nazwie... Wielokran.

Comment

• Szakali
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2013.08
      • 572

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedzi
      Niedługo w Tychach będzie kolejny, o nazwie... Wielokran.
      Poważnie ?

Comment

• olie
        • 2011.06
        • 777

Aktualizacja:
        Łodź, The Eclipse Inn - 15 (13k + 2p)

Comment

• wpadzio
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2011.06
          • 2654

Dziś nieoficjalnie, za to z pierwszej ręki, dowiedziałem się, że niezadługo ma zostać otwarty na warszawskim Natolinie multitap z 15 nalewakami. To pierwszy taki przybytek na południu Warszawy. Szczegółów więcej za jakiś tydzień.
          Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
          Serviatus status brevis est
          3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• yoda79
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2013.01
            • 861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedzi
            Dziś nieoficjalnie, za to z pierwszej ręki, dowiedziałem się, że niezadługo ma zostać otwarty na warszawskim Natolinie multitap z 15 nalewakami. To pierwszy taki przybytek na południu Warszawy. Szczegółów więcej za jakiś tydzień.
            A kiedy otwarcie w przybliżeniu?

Comment

• wpadzio
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2011.06
              • 2654

Za tydzień będzie znana oficjalnie lokalizacja. A otwarcie? Myślę, że to kwestia kilku tygodni.
              3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• yoda79
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2013.01
                • 861

Ursynów 150 tys. ludzi, może być wzięcie.

Comment

• leeroy
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2013.03
                  • 32

Właściciel ten sam, który ma sklep stacja piwa na KEN. Bardzo miły facet. Ciekawe co tam będzie.

Comment

• wpadzio
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2011.06
                    • 2654

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedzi
                    Kolejna porcja szczegółów. Lokalizacja to Dereniowa 2 (róg Płaskowickiej, wejście od strony Płaskowickiej). Planowane otwarcie to druga połowa czerwca.

Comment

• yoda79
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2013.01
                      • 861

Lokalizacja nie napawa optymizmem. Właściciel musi się mocno postarać o klientelę.

Comment

• wpadzio
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2011.06
                        • 2654

Na południu Warszawy nie będzie miał konkurencji. Od stacji metra Natolin i Imielin to jakieś 10 min piechotą. Do tego tuż obok przystanek 503 oraz 504, które są skomunikowane z Centrum, nie licząc autobusowych linii lokalnych. Nie sądzę by nie zagościli tutaj miłośnicy dobrego lanego. A i wina też będzie można spróbować na miejscu.
                        Zresztą... zobaczymy jak to będzie

Comment

• Avernum
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2010.10
                          • 165

W Katowicach w budowie wrocławska Kontynuacja, ma być 16 nalewaków z tego co piszą na drzwiach wejściowych i FB.

Comment

• Neptune
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2013.09
                            • 184

Kufle i Kapsle otwierają za tydzień filię na Żoliborzu. Mają mieć jednak tylko 6 kranów + pompę, więc chyba się nie wliczają do tego zestawienia.

Oprócz tego nie ma też w tym zestawieniu filii Piw Paw, Beer Heaven. 95 kranów.
                            Ostatnia zmiana dokonana przez Neptune; 2014-10-18, 18:17. Powód: dodanie informacji

Comment

• artaks
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2005.12
                              • 2

Szynk na winklu, w Gliwicach, chyba (z tego co naliczyłem) osiągnął 10 kraników
                              Szynk Na Winklu - Kuchnia domowa i piwa regionalne., Gliwice. 6284 osoby lubią to · 16 osób mówi o tym · 1134 użytkowników tu było. Kuchnia polska i śląska,domowa, świeża i dobra, bez mrożenia,...

Comment

• toto
                                • 2006.12
                                • 949

Ostatnia lista ma aktualizację na koniec lutego, a od tego czasu sporo się zmieniło. W Krakowie np. powstały Viva la Pinta (14 nalewaków), Tap House (20 nalewaków, w tym 2 pompy) i Multi Qlti Tap Bar (20 nalewaków). A Beer Gallery Dominikańska ma 22 nalewaki (wczoraj czynne 11).

Comment

Przetwarzanie...
                                X