Niedługo w Tychach będzie kolejny, o nazwie... Wielokran.
Polskie multitapy - spis
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziNiedługo w Tychach będzie kolejny, o nazwie... Wielokran.
Comment
-
-
Dziś nieoficjalnie, za to z pierwszej ręki, dowiedziałem się, że niezadługo ma zostać otwarty na warszawskim Natolinie multitap z 15 nalewakami. To pierwszy taki przybytek na południu Warszawy. Szczegółów więcej za jakiś tydzień.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziDziś nieoficjalnie, za to z pierwszej ręki, dowiedziałem się, że niezadługo ma zostać otwarty na warszawskim Natolinie multitap z 15 nalewakami. To pierwszy taki przybytek na południu Warszawy. Szczegółów więcej za jakiś tydzień.
Comment
-
-
Za tydzień będzie znana oficjalnie lokalizacja. A otwarcie? Myślę, że to kwestia kilku tygodni.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziDziś nieoficjalnie, za to z pierwszej ręki, dowiedziałem się, że niezadługo ma zostać otwarty na warszawskim Natolinie multitap z 15 nalewakami. To pierwszy taki przybytek na południu Warszawy. Szczegółów więcej za jakiś tydzień.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
-
Na południu Warszawy nie będzie miał konkurencji. Od stacji metra Natolin i Imielin to jakieś 10 min piechotą. Do tego tuż obok przystanek 503 oraz 504, które są skomunikowane z Centrum, nie licząc autobusowych linii lokalnych. Nie sądzę by nie zagościli tutaj miłośnicy dobrego lanego. A i wina też będzie można spróbować na miejscu.
Zresztą... zobaczymy jak to będzieRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
-
Kufle i Kapsle otwierają za tydzień filię na Żoliborzu. Mają mieć jednak tylko 6 kranów + pompę, więc chyba się nie wliczają do tego zestawienia.
Oprócz tego nie ma też w tym zestawieniu filii Piw Paw, Beer Heaven. 95 kranów.
Comment
-
-
Ostatnia lista ma aktualizację na koniec lutego, a od tego czasu sporo się zmieniło. W Krakowie np. powstały Viva la Pinta (14 nalewaków), Tap House (20 nalewaków, w tym 2 pompy) i Multi Qlti Tap Bar (20 nalewaków). A Beer Gallery Dominikańska ma 22 nalewaki (wczoraj czynne 11).
Comment
-
Comment