Blogi piwne - spis
Collapse
X
-
"If I can’t dance, it’s not my revolution."
Podobno pisała też:
"Every daring attempt to make a great change in existing conditions, every lofty vision of new possibilities for the human race, has been labelled Utopian."
(za Wikicytatami)
Powodzenia, choć raczej nie będę wiernym czytelnikiem.Comment
-
Dosłownie przed momentem i ja ruszyłem ze swoim piwnym blogiem.
Blog kładący nacisk na edukację w zakresie technicznych aspektów piwowarstwa domowego i sensoryki piwnej. Poradniki piwowarskie, warzenie piw kwaśnych i/lub dzikich, wady i cechy piwa, opisy stylów i wiele innych.
BeerFreak.pl. 4025 osób lubi to · 36 osób mówi o tym. Blog kładący nacisk na edukację w zakresie technicznych aspektów piwowarstwa domowego i sensoryki piw
Rozpowszechnianie i lajki bardzo mile widziane, od czegoś trzeba zacząć Jeśli ktoś wie gdzie jeszcze w piwnym światku można się grzecznie zareklamować to będę wdzięczny za wskazówki.Comment
-
A macie chłopy dwa lajko/suby na fejsie :]
Fajnie, ze Wam się chce i oby jak najdłużej, bo łatwo przychodzi po 2-3 miesiącach położyć na tym wszystkim lagę
PozdrawiamLast edited by dlugas; 2015-05-09, 07:34.Comment
-
Dzięki Chce, bo nieważne jaką blog będzie miał popularność i tak costam czasem napiszę. Robię to żeby się wygadać bo nie mam z kim IRLComment
-
No to łapcie tez mój.
www.zpiwem.pl <--- Blog raczej na luzie, bez pretensji do udawania wybitnego sensoryka i wyszukiwania ukrytych wad w każdym piwie; no i raczej nie skupiam się na recenzjach, tylko wszystkim "dookoła" piwa. Ostatnio mało się dzieje, bo nie mam czasu. Ale jutro albo pojutrze spłodzę jakiś wpis.
No i fanpage, gdzie dzieje się dużo więcej: https://www.facebook.com/ZpiwemComment
-
Cześć! Zapraszam na mojego bloga - BROWAR HAJDUK
W przyszłości będą również wrzucane posty z innymi piwowarskimi ciekawostkami - krótkie recenzje piw, lokali z okolicy trójmiasta i nie tylko oraz inne piwne ciekawostki publikowane jako zestawienia ciekawych linków, obrazków itp.
100% hobbistycznie, piwem interesuję się bardzo krótko dlatego możliwe błędy, za które z góry przepraszam.
Pozdro!Comment
-
Skoro tematem wątku jest spis blogów to dodam jeszcze jeden, którego tu nie zauważyłem.
Blog prowadzony przez leszczyńskiego piwosza, piwowara domowego a od niedawna sędziego piwowarstwa domowego Piotra Kleinschmidta."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Last edited by Pendragon; 2015-05-11, 19:23.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Hejt
Pisać każdy może,
trochę lepiej, lub trochę gorzej,
ale nie oto chodzi,
jak co komu wychodzi.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
ooo
Lubię piwo, i pisać o nim żywo
jak mnie co sponiewiera
czyni ze mnie blogera.
Teraz będę już szczery
wybrałem drogę kariery,
kariery w blogosferze,
na pewno mi się powiedzie.
...Comment
-
A ja mam gdzieś powodzenie, gratisy i światek blogerów. Zareklamowalem się tylko tutaj i wszystko. Będę sobie pisał, nieważne czy ktoś czyta czy nie. Hipster styleComment
-
Sekciarz hipster. Było nie informować nikogo.Comment
-
Wtedy nie byłoby należytego kvltu w stylu "wydamy jedna kasetę dla wybranych i nie gramy koncertów bo modnisie i pozerzy przyjdą"Comment
Comment