Nierówno rozlane piwo

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19260

Jeśli nie ma oznaczenia "e" (mała litera przed) pojemnością na etykiecie producent nie jest zobligowany do jakiejkolwiek reklamacji w tej materii. No chyba, że byłby to znaczny ubytek. Nawet kilkuprocentowe wahnięcia na + i - są dopuszczalne przy obecnym stanie maszyn w starych browarach.

Comment

• grzegorzd
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2013.09
      • 42

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi
      Za odpowiedzi na pytania wysyłane na stronę www.browarpinta.pl odpowiadam ja i to mnie należy brać za 4 litery Nie dostaliśmy takiego pytania o którym mowa a więc nie było też odpowiedzi. Nie mnniej jednak czuję się zobilgowany naprawić ten błąd. Nierówny poziom nalewu piwa butelek to efekt "kiepskiego" stanu lini rolzewniczej w browarze. Zakup nowoczesniej i nowej linii jest zazwyczaj poza zasięgiem finansowym małego, regionalnego browaru. W Zawierciu jednak sytuacja ostatnio się poprawiła po zmianie monobloku na inny - też nie nowy, ale sprawniejszy.
      Przez formularz wysłałem pytanie odnośnie nalotu na butelkach wokół kapsla poprzedniej warki Końca Świata. Z tego co słyszałem nie tylko ja miałem takie.
      www.120ibu.pl - tak sobie nieprofesjonalnie piszę....

Comment

Przetwarzanie...
      X