Apel do browarów.
Collapse
X
-
-
Następna prośba do zarządzających Browarami.
Ogłaszając termin premiery swojego nowego piwa bierzcie pod uwagę możliwości logistyczne. Niech termin będzie realny. Nie może być tak,że klienci po informacji zaczerpniętej z netu rezerwują sobie już stoliki a ja do końca nie wiem czy piwo dotrze na czas. Jeżeli mamy wspólnie celebrować kolejne premiery to wymaga to lepszej organizacji.
Jeśli zaczynacie dystrybucję piwa na dwa,trzy dni przed premierą to zawsze mogą wypaść jakieś problemy z dostawą. Proponuję by przesuwać termin premiery na następny weekend po tygodniu w którym realizujecie dystrybucję.
Krzysztof Piwnica Zamkowa
ps. jest jeszcze ewentualność, że Piwnica Zamkowa ma pecha i jest odosobnionym przypadkiem we wzorowo zorganizowanej dystrybucji.Comment
-
Następna prośba do zarządzających Browarami.
Ogłaszając termin premiery swojego nowego piwa bierzcie pod uwagę możliwości logistyczne. Niech termin będzie realny. Nie może być tak,że klienci po informacji zaczerpniętej z netu rezerwują sobie już stoliki a ja do końca nie wiem czy piwo dotrze na czas. Jeżeli mamy wspólnie celebrować kolejne premiery to wymaga to lepszej organizacji.
Jeśli zaczynacie dystrybucję piwa na dwa,trzy dni przed premierą to zawsze mogą wypaść jakieś problemy z dostawą. Proponuję by przesuwać termin premiery na następny weekend po tygodniu w którym realizujecie dystrybucję.
Krzysztof Piwnica Zamkowa
ps. jest jeszcze ewentualność, że Piwnica Zamkowa ma pecha i jest odosobnionym przypadkiem we wzorowo zorganizowanej dystrybucji.Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
Bardzo dobry postulat. Widziałem w dwóch lokalach jak nerwowo właściciele czekali na kuriera - zdąży czy nie zdąży? A raz pojechałem specjalnie na zapowiedziane piwo ale kurier sobie po prostu nie dojechał."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Ale to w praktyce uniemożliwia zakaz wcześniejszej sprzedaży. Przynajmniej w sklepach. Już to widzę, jak sprzedawca chomikuje 7-10 dni piwo na zapleczu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Twój wpis jest normalnie nie w temacie. Mówimy o premierach w pubach i problemach z tym związanymi. Chyba zgłoszę Twój post moderatorowiComment
-
Akurat ostatnio sklepy, przynajmniej niektóre, dostawały piwo przed premierami i przed premierami je sprzedawały (oczywiście nie wszystkie).Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
My tu możemy sobie pisać, pisać a "karawana jedzie dalej". Właściwie to znowu nie dojechała z premierowym piwem.
Dobrze, że znalazło się "zastępstwo". Bombina blues z Ursy Maior.
ps. premiera Grand Championa niezagrożona. Piwo już w Piwnicy.Comment