Co będzie zmieniało się w Ataku Chmielu za 40 lat?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rowdy
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.03
    • 121

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
    Za 40 lat to już będzie Miodowy Ataku Chmielu
    Raczej Atak Miodu

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Za 40 lat Atak Chmielu będzie tak obciachowym piwem, jak dzisiaj Heineken, a zgrzybiali sekciarze na wózkach i balkonikach będą się raczyli egzotycznymi IPAmi o goryczce 700 IBU i aromatach aukaliptusa, palmy kokosowej i owoców morza.

Comment

• Komar_Pafnucy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.08
        • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedzi
        Aaaaaaaa, racja
        No to z wycieczki nici, myślę, że będzie jak co roku w Almie. Kopsnę się piechotką...
        To się rozczarujesz.

Multitap Crawl
        Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
        Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• Seta
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.10
          • 6964

Myślę, że Pinta (o ile będzie istnieć) za ok 10-20 lat będzie dostępna powiedzmy tak jak dzisiaj Perła. I będzie mieć zbliżone moce produkcyjne.
          Atak może pozostanie jako niszowy "starszy brat", ale numerem uno będzie jakiś nienajgorszy pils (koniecznie jednak w brązowej i zwrotnej butelce).
          Masowość, Panowie i Panie, masowość!

Comment

• tomolek
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2006.05
            • 1752

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi
            To się rozczarujesz.
            Faaaak, naprawdę? Chyba będzie bojkot!
            www.ohbeautifulbeer.com

www.mateuszdrozdowski.pl

„Kwaśny Edi herbu Koreb

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
              Myślę, że Pinta (o ile będzie istnieć) za ok 10-20 lat będzie dostępna powiedzmy tak jak dzisiaj Perła. I będzie mieć zbliżone moce produkcyjne.
              I będzie kupować mniejsze browary, żeby je zamknąć. A za 30 lat konglomerat wszystkich rewolucjonistów i rzemieślników wykupi A-B, Heinekena lub Carlsberga i... a teraz marsz do działu Twórczość, gdzie jest wątek z bestsellerem.

Comment

• Seta
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.10
                • 6964

Założysz się? Może z Perłą przesadziłem, ale do obecnego poziomu Ambera powinni dobić.

Comment

Przetwarzanie...
                X