Polskie Ale
Collapse
X
-
Ja tam opisu nie potrzebuję, jasne piwo umiem zrobić z zamkniętymi oczami i bez dostępu do internetu. Doświadczonym on się nie przyda bo robią to piwo po swojemu od lat, początkujący wolą robić wity-srity, a jak zaczynają doceniać pa, to już nie są tacy początkujący i kółko się zamknęło.
Była niezła zabawa w zeszłym roku w Żywcu, jak zrobiliśmy sobie panel degustacyjny pa.Comment
-
Co z tym panelem, napisz troszkę..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Wszystkie piwa były niemal identyczne, z dokładnością do infekcji. Najciekawsze było fermentowane na ciepło W34/70 i chmielone Iungą, dlatego zostało zdyskwalifikowane, tak że wygrała wszechogarniająca nuda.Comment
-
Comment
-
@Zgoda wręcz potwierdził, że te piwa, nawet przy obecnym asortymencie surowców, są identyczne.
Edit: @Krzysiu, a kim ci "oni" są? Przecież to my!Last edited by fidoangel; 2014-01-23, 11:57."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
W takim przypadku dopuszczalny mógłby być Magnum a nawet Saaz. Słody: pilzneński, monachijski, karmelowy i barwiący (nie ważne gdzie produkowane). Drożdże? Nie wiem - angielskie czy niemieckie? Woda - jak w Kingsizie - koniecznie kranówka.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
Comment
Comment