Te teksty zawarte na ich stronie są nieco niepokojące... Może mam się bać, że będą do piwa sypać jakieś podejrzane proszki?
Browar kontraktowy Doctor Brew
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziOj wy szpiony, nikt nie zadzwonił i nie zapytał?
Warzą w Bartku, premiera planowana na połowę lutego, dystrybucja ogólnopolska.
A mają coś wspólnego z Antidotum?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziMason zepsuł zabawę.
A mają coś wspólnego z Antidotum?
Comment
-
-
Po pierwsze, cześć! Mój pierwszy post, choć Bbiz czytam już od dłuższego czasu.
W temacie, poczekam z oceną do pierwszej butelki. Przeraża mnie ten marketingowy bełkot, dłoń z muszelkami... oby piwo się broniło. Strona niby ładna, ale strasznie "mdła" w moim odczuciu. Styl etykiet kojarzy mi się z energy drinkami i Nogne. Mam nadzieję, że Panowie nawiążą do Norwegów nie tylko etykietami.
Pozdrawiam!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jugulator Wyświetlenie odpowiedziStyl etykiet kojarzy mi się z energy drinkami i Nogne. Mam nadzieję, że Panowie nawiążą do Norwegów nie tylko etykietami.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziWarzą w Bartku...
Comment
-
-
Może dlatego śpią tam w śpiworach. Ze strony "Aż strach pomyśleć", "Uwarzenie tego piwa przyniosło nam tyle samo radości, co strachu-podobno prawdziwa perła rodzi się w bólu". Może mając na uwadze bartkowy kunszt siedzą tam dnie i noce.
Comment
-
-
A znasz jakieś inne chętne? Zawiercie i Gościszewo ma limit wyczerpany, Zodiak pewnie już też odkąd Olimp i inne podmioty tam zamawiają. Grybów i Krajan to duże warzelnie 120-160 hl. Południe było chętne, ale na lagery, a tego kontraktowcy nie warzą. A i tak padło.Last edited by e-prezes; 2014-01-10, 16:39.
Comment
-
-
SzałPiw daje radę warzyć w Bartku dobre piwa, co prawda nie wszystkie im się udały, ale zawsze. Jak widać Witnica też się otworzyła na kontraktowców. Zastanawiam się czy nie dałoby rady zakontraktować produkcji w restauracyjnym, Hotel Płock albo Trzy Korony chyba mają wolne moce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTrzy Korony mają wolne moce i niby są chętni na warzenie kontraktowe. Nam się udało
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziWiara w cud, niewiedza czy zwykła głupota?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziCena piwa kontraktowanego w browarze restauracyjnym mogłaby być nieźle wysoka. I znów byłoby jojczenie pokroju: "Sierra Navada może być tańsza od XYZ, Pinta aż o 3 zł, zdzierstwo i rozbój!"
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment