Nowa edycja Smoky Joe właśnie weszła ze zwiększonym zasypem słodu whisky o 100%, parę tygodni temu Ortodox i stout z browaru Bednary. Oatmeal Stout Ninkasi czy jak oni się tam nazywają, chłodno przyjęty ale sztuka się liczy Chyba też kolejna warka Hery i Borsuk - ten ostatni choć porter to moim zdaniem daleko od tematu nie odbiega. Plus trochę ciekawych importów z Anglii, USA, Szkocji i od Mikkellera. Naprawdę jest tak biednie?
Ikony stylu - Dzień Świętego Patryka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziNowa edycja Smoky Joe właśnie weszła ze zwiększonym zasypem słodu whisky o 100%, parę tygodni temu Ortodox i stout z browaru Bednary. Oatmeal Stout Ninkasi czy jak oni się tam nazywają, chłodno przyjęty ale sztuka się liczy Chyba też kolejna warka Hery i Borsuk - ten ostatni choć porter to moim zdaniem daleko od tematu nie odbiega. Plus trochę ciekawych importów z Anglii, USA, Szkocji i od Mikkellera. Naprawdę jest tak biednie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJopen Extra Stout nikt nie dystrybuuje.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
A widzisz, Ty po prostu już wszystko spróbowałeś Ja zdobyłem Double Stouta od Green Flash i George od Mikkellera. Z nowości z Krainy piwa widziałem coffe milk stouta od Weird Beard i milk stouta od Revelation Cat. Nie wiem czy to też już próbowałeś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziA widzisz, Ty po prostu już wszystko spróbowałeś Ja zdobyłem Double Stouta od Green Flash i George od Mikkellera. Z nowości z Krainy piwa widziałem coffe milk stouta od Weird Beard i milk stouta od Revelation Cat. Nie wiem czy to też już próbowałeś?
Comment
-
-
4 marca wjechało na magazyn.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziCo i na jaki magazyn? Konkrety.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment