Właśnie się zastanawiałem kiedy zaatakuje ta sama grupa oszołomów co w przypadku etykiety Golden Monka
Browar Mason
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziBardzo fajnie się stało, liczę na dobre piwa.
Oferta browaru pewnie będzie bardzo szeroka, bo na facebooku pod nazwą Browar Mason jest napisane "Jedzenie/Napoje"Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie się zastanawiałem kiedy zaatakuje ta sama grupa oszołomów co w przypadku etykiety Golden Monka
Ode mnie to akurat za nazwę plus, ale cały czas czekam na browar "Hejter"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo coś Ty, przecież to nasz kolega, to same lajki będą
Ode mnie to akurat za nazwę plus, ale cały czas czekam na browar "Hejter"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziSpoko, spoko, na b.bizie też postaram się udzielać w sprawie tego projektu. Ale mnie uprzedziliście z tym tematem
To napiszę tu coś, o czym jeszcze nie było mowy na Facebooku: na start na 99% będą tylko beczki, uwarzyliśmy 30 hl. W planach jest zwiększenie produkcji, wtedy pojawią się także butelki.
I tak - będzie stout, będzie porter
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzibędzie porterGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDobra nazwa - reklama u Terlikowskiego zapewniona.
Gratulacje Mason. O piwo się nie boję, bo kilka domowych miałem przyjemność wypićTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Tak bez "hamerykańskich" chmieli? Panie, toż to się nie sprzedaBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziDobra? Ja bym tam nazwał Narodowiec Mason. Wtedy z dwóch stron by była reklama i wzajemna stymulacjaWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
A wiesz co Marcin, po przeczytaniu tych prawie trzydziestu postów nie dziwię się, że nie chciało Ci się tu tematu zakładać
Niby twardym ale ostatnio cosik słabuję, ileż można..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziTak bez "hamerykańskich" chmieli? Panie, toż to się nie sprzeda
A gdzieś stoi informacja, że nie będzie chmieli z Nowego Świata?
Comment
-
-
Samo to, że na wstępie nie ma zapowiedzi AIPA to już niezłe hipsterstwo, taka mała piwna rewolucja ver 2.0.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment