Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Biniauer
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Mason
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziW cytowanym w pierwszym poście tekście z profilu na fejsbuku.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziI tak - będzie stout, będzie porter
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziI tak - będzie stout, będzie porterVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA wiesz co Marcin, po przeczytaniu tych prawie trzydziestu postów nie dziwię się, że nie chciało Ci się tu tematu zakładać
Niby twardym ale ostatnio cosik słabuję, ileż można...
Comment
-
-
Mason, nareszcie .
Jako osobnik mający do Tarczyna blisko, upraszam się o cynk, kiedy te stouty i PORTERY rozlewał będziesz, to może wpadnę z jakąś małą butelczyną... .
A poza tym - musisz uwarzyć pilsa, choćby po to, żeby się polansować w mediach z jakąś "średniowieczną recepturą" czy innym "złotym napoju". A my to potem z czułością obrobimy...
No i, jak chcesz "wypłynąć", to powinieneś ugotować piwo z jakimś wyje*anym dodatkiem, np. kolobanta antarktycznego i zdrowo je na/prze-chmielić...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJemu się nie chciało, ale uczynni koledzy pomogli. To musi być miłość.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA wiesz co Marcin, po przeczytaniu tych prawie trzydziestu postów nie dziwię się, że nie chciało Ci się tu tematu zakładać
Niby twardym ale ostatnio cosik słabuję, ileż można...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAle o co chodzi? Atmosfera jest rodzinna. Jeszcze...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Nooo, na razie polityka miłości . Spoko, przyjdzie czas na hejt, a powód zawsze się znajdzie.
Jakby ktoś chciał się skontaktować mailowo, to można skrobać na adres browarmason maupa gmail.com
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoda79 Wyświetlenie odpowiedziOgraniczysz swoją obecność w Chmielarni?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
O to to to!
Mason możesz podać jakąś przybliżoną datę, kiedy będzie można coś gdzieś kupić i zjechać Cię merytorycznie?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
No i musi być Mason vlog - nie widze inaczej.
No jak to tak bez vlogabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo i musi być Mason vlog - nie widze inaczej.
No jak to tak bez vlogaMM961
4:-)
Comment
-
Comment