Kontraktacja piwa to ciężki chleb, podobnie jak samo warzenie. Nie wszędzie się jest, nie wszędzie da się dopilnować. Szacunek za rozsądne podejście! Nie miałem okazji spróbować, ale jeśli będzie dane ocenię jak mogę.
Browar Mason
Collapse
X
-
A do Krakowa dojedzie? Jak dojedzie to spróbuję.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Wywiad Karola Czołowskiego z Marcinem Chmielarzem - komentarze
Rozmowa Karola Czołowskiego z Marcinem Chmielarzem, zarejestrowana tuż przed premierą pierwszego piwa z browaru kontraktowego - Mason.
Zapraszam do lektury:
tutaj zapraszam też do komentowania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziCzytając pierwsze zdania tego wywiadu i nie znając sytuacji można pomyśleć, że w Polsce otwarto nowy browar. A to tylko Tarczyn warzący dla zewnętrznej firmy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwsze koty za płoty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No wiesz, rewolucjoniści, spiskowcy itp.
Taka aura niepoprawnościbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP Wyświetlenie odpowiedziUwaga uwaga, Browar Mason szykuje się do podboju kraju pochodzenia chmieli użytych w swoim debiucie. Na tę chwilę występuje w lekkim kamuflażu - na dowód zdjęcie (zrobione w Augsburgu). (informacje z niepotwierdzonego źródła:P)Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
I ta kooperacja zrobiła z Masona rogaczaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment