W gazetce Tesco reklama powracającego Krakusa oraz Krakusa Mocnego
Piowrót Krakusa (z Warki ;) )
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziW gazetce Tesco reklama powracającego Krakusa oraz Krakusa Mocnego
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pewnie spróbuję ale wątpię aby to piwo było zrobione tak jak przed laty, a przede wszystkim aby miało podobny do tamtego smak."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Chodzi o piwo, no bez jaj już.
Dwie puchy na całą stronę, czerwona z jasnym i czarna z mocnym.
Na maila mi z gazetkami przychodziły i te magazyny, ale je wczoraj pogoniłem. A na stronie Tesco nic o tych magazynach nie mogę się doszukać
Comment
-
-
-
Niby pewności nie ma, ale...
Słabsza wersja ma mieć 5,5% więc tyle samo ile miał Krakus - jak mniemam, gdyż nigdy go nie piłem.
Krój czcionki odpowiada krojowi Żywca, co oczywiście o niczym jeszcze nie świadczy, ale być może Żywiec ma do niej prawa, a już na pewno ma prawa do marki.
Oczywiście, równie dobrze może być to Warka, ale co do grupy piwowarskiej to byłbym pewien.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No dobra, ale niech to ktoś potwierdzi, czy jest i gdzie te piwo można kupić.
W Tesco? I od kiedy jest dostępny Krakus ?
Z sentymentu kupię, tak samo jak kupiłem 10.5 z KP.
Oczywiście nie spodziewam się nic wielkiego.
Cyk Walenty na bok sentymenty !
Kupię je, choć pamiętam tylko wersję z butelek, a nie z puszki, jak na zdjęciu Myszona 007.
Tradycyjnie czekam tylko na jedyny wielki powrót: EB Red.Last edited by DariuszSawicki; 2013-12-03, 20:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziW Tesco? I od kiedy jest dostępny Krakus ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziTradycyjnie czekam tylko na jedyny wielki powrót: EB Red.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie czekałem, ale też chętnie postoję
Comment
-
Comment