Tandetność grafiki tej puchy nawiązująca do piw za 1,40 z dyskontów odstrasza z tym koszmarnym zamkiem z clipartów. Jakiemu debilowi z agencji reklamowej przeszkadzały te choinki? Mogli zachować resztki 'przyzwoitości' i nazwać to piwo chociaż Krokus
Piowrót Krakusa (z Warki ;) )
Collapse
X
-
Rzeczywiście wizualnie tandeta, niczym dyskontowe mózgotrzepy. Świata tym nie zwojują.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
A gdyby dorzucili choinki, to by zwojowali?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jasne, że nie, jednak jak nawiązują do 'tradycji' to wypadałoby również oprawę graficzną sobie przypomnieć.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziJasne, że nie, jednak jak nawiązują do 'tradycji' to wypadałoby również oprawę graficzną sobie przypomnieć.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziProszę bardzo http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=1388www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziChyba nie chcesz mi powiedzieć, że nie widzisz różnicy?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
I tyle samo będzie miał ten nowy krakus z tym starym.
Tylko nazwę i podobną szatę graficzną.
Podejrzewam, że będzie to połowa grudnia lub od stycznia
strona 65Last edited by dlugas; 2013-12-04, 10:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziJakiś czas temu do pewnej sieci dużosklepów powróciła kultowa marka sprzed lat, czyli "Zagłoba".
Z litości przemilczę, ile to piwo miało wspólnego z historycznym "Zagłobą"..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dzisiaj w Tesco znalazłem Jasnego Krakusa, mocnego nie byłoKolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedzi
Tradycyjnie czekam tylko na jedyny wielki powrót: EB Red.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KajusAnt Wyświetlenie odpowiedziW wakacje wybieram się do browaru w Elblągu. Porozmawiam z Panem Warzałą i zapytam o EB. Ciekawe co mi powie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulin Wyświetlenie odpowiedziPanowie, kto produkuje tego Krakusa ? Co pisze na puszcze ?
Pracuję w GŻ i to nie jest Nasz produkt w Tesco... ostatnia produkcja była 10 lat temu, a ktoś sobie przywłaszczył markę piwa.
Pozdrawiam
To jest produkt GŻ warzony w Warce.
Oryginalny Krakus nie doczekał swojej trzydziestki i zaprzestano jego produkcji w 2002 roku. Warzenie Krakusa w Żywcu rozpoczęto w 1973 roku na zlecenie importerów z USA.
Comment
-
Comment