Tandetność grafiki tej puchy nawiązująca do piw za 1,40 z dyskontów odstrasza z tym koszmarnym zamkiem z clipartów. Jakiemu debilowi z agencji reklamowej przeszkadzały te choinki? Mogli zachować resztki 'przyzwoitości' i nazwać to piwo chociaż Krokus
Piowrót Krakusa (z Warki ;) )
Collapse
X
-
Rzeczywiście wizualnie tandeta, niczym dyskontowe mózgotrzepy. Świata tym nie zwojują.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
A gdyby dorzucili choinki, to by zwojowali?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jasne, że nie, jednak jak nawiązują do 'tradycji' to wypadałoby również oprawę graficzną sobie przypomnieć.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Proszę bardzo http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=1388www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
I tyle samo będzie miał ten nowy krakus z tym starym.
Tylko nazwę i podobną szatę graficzną.
Podejrzewam, że będzie to połowa grudnia lub od stycznia
strona 65Last edited by dlugas; 2013-12-04, 10:40.Comment
-
No niestety też się tego obawiam. Zagłoba był jednym z moich ulubionych piw, a to co wróciło to"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Dzisiaj w Tesco znalazłem Jasnego Krakusa, mocnego nie byłoKolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
Ooo, to ciekawe. Nie tylko ja za tym piwem tęsknię. W Ełku w starej kamienicy na ulicy Mickiewicza 9 dalej wisi wielki plakat EB Red. Jak tam jestem to wspomnienia powracają.Comment
-
To jest produkt GŻ warzony w Warce.
Oryginalny Krakus nie doczekał swojej trzydziestki i zaprzestano jego produkcji w 2002 roku. Warzenie Krakusa w Żywcu rozpoczęto w 1973 roku na zlecenie importerów z USA.Comment
Comment