Browar Widawa poinformował o infekcji w swoim piwie : https://www.facebook.com/BrowarWidaw...39599036113544
Browar Widawa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Firaxis Wyświetlenie odpowiedziBrowar Widawa poinformował o infekcji w swoim piwie : https://www.facebook.com/BrowarWidaw...39599036113544„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że poinformowali o tym po wysłaniu piwa w światMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Z reguły przed podzieleniem się butelczyną swojego piwa ze znajomymi próbuję co to mi wyszło i w razie kwasu wylewam.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziZ reguły przed podzieleniem się butelczyną swojego piwa ze znajomymi próbuję co to mi wyszło i w razie kwasu wylewam.
aha, czyli sugerujesz, że wysłali z pełną świadomością złe piwo i teraz je wycofują z rynku jednocześnie zwracając kasę, tak dla zabawy? Nudzi im się, nie mają co robić i to tylko taka zabawa?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Nic nikomu nie sugeruję, raczej nie sądzę, że wady pokazały się dzień po pojawieniu się piwa w dystrybucji - to moje subiektywne zdanie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
To twoje prywatne przypuszczenie bo zdanie to można mieć mając doświadczenie w browarze. Doświadczenie piwowara domowego ma zerowe, lub powiedzmy bardzo małe przełożenie na browar. Jeśli była infekcja to w browarze gdzie piwo leżakuje w warunkach chłodniczych nie ma szans na jej rozwinięcie. Wystarczy jednak wysłać piwo w świat i kilkanaście godzin w ciepłym.Last edited by bobza; 2014-02-16, 17:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziTo twoje prywatne przypuszczenie bo zdanie to można mieć mając doświadczenie w browarze. Doświadczenie piwowara domowego ma zerowe, lub powiedzmy bardzo małe przełożenie na browar. Jeśli była infekcja to w browarze gdzie piwo leżakuje w warunkach chłodniczych nie ma szans na jej rozwinięcie. Wystarczy jednak wysłać piwo w świat i kilkanaście godzin w ciepłym.
Comment
-
-
To wypuszczamy w świat ileś tam hekto i zagryzamy paznokcie czy aby nie wyjdzie infekcja po dniu???„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
To wypuszczamy w świat ileś tam hekto i zagryzamy paznokcie czy aby nie wyjdzie infekcja po dniu???
Napisałem, że niektóre rzeczy są nie wykrywalne, bez laboratorium.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNo ciekawe. Znam paru właścicieli, którzy nie znają tej zasady.Last edited by bobza; 2014-02-16, 18:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Firaxis Wyświetlenie odpowiedziBrowar Widawa poinformował o infekcji w swoim piwie : https://www.facebook.com/BrowarWidaw...395990361135442800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
fejsbuk zdechł?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
I kolejny offtop w najlepsze.
Comment
-
Comment