Obecnie najbardziej chciałbym spróbować To Øl Sort Mælk lub Sur Mælk. Pierwsze to imperialny milk stout, drugie to ten sam stout tylko z bakteriami kwasu mlekowego. Tylko gdzie to kupić
Top hardkor - dziwne, odjechane, oryginalne piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedzi... bo pan Marian Wilk ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziEdward Wilk. Chyba że Marian to jakaś nowa postać w rodzinie, odpowiedzialna za (nie)mycie kegów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSkoro są niepasteryzatory, to może niemyjki też.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziDawno z jegomościem nie rozmaiwałem. Może być i Stanisław.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedzi, a każdy mój kontakt z browarem Jabłonowo był niezapomniany.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziTo musiałby być Browar Stan a nie Edi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA Alt czy Belfast też?
Comment
-
-
Był mocny Belfast z 10% alk. Pierwsi zrobili tez imperatora. Można powiedzieć ze jablonowo przetarło drogę kraftowi
Była też wersja 8,1%
http://gryzli.piweczko.org/piwa/panstwa/1/polska/126/jablonowo-wolka-kosowska/Last edited by tristan_tzara; 2014-02-27, 10:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziAlt to nie prawdziwe jabłonowo,
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedzia Belfast był kiedyś wyjątkowym piwem.
Po krótce chodzi mi o to, że wrzucanie Jabłonowa do jednego worka z Edim jest krzywdzące. Mają mózgotrzepy, ale mają też niezłe piwa i przynajmniej jedno bardzo dobre.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Recka z 2002:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziPite z beczki w Rybitwie to po prostu jedno z najlepszych piw na świecie4, piękny czarny ale z refleksami kolor, nieokreślony przyjemny zapach , gęsta długo trzymająca się piana i cudowny smak ciemnego piwa. Wielka 5.
Z butelki ocena nieco niższa ale i tak jedno z lepszych piw.
Moja ocena: [4.875]Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment