Przepraszam za jakosc, ale bylo wasko... Nie zmiescila mi sie polka na ktorej stoja Tyskie i Lech.
Polskie piwa na Greenpoincie - zdjecie
Collapse
X
-
Polskie piwa na Greenpoincie - zdjecie
Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Tagi: brak -
Zamiast takich zdjęć wolałbym oglądać zdjęcia przedstawiające ofertę dobrego sklepu "off licence" -
O ile pamietam ma date do listopada, to chyba jest nowy.Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
-
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Uff...w końcu granice otwarli i dla śląska. Nie czekając, aż znowu je zamkną 04.07 ruszyliśmy podbijać czeskie browarki
. Tym razem wybór padł na browar w miejscowości Němčice nad Hanou. Browar powstał już na jesieni 2019 roku, ale właściciele nie mieli wymaganych pozwoleń i na początku...
-
Channel: Czechy
-
-
Žďárské vrchy to kawałek ładnej, pofałdowanej ziemi będący częścią Vysočiny. Leżące na ich skraju małe miasteczko Nové Město na Moravě doczekało się swojego małego browaru o nazwie Hejkal. Po środku rynku stoi ładny kościół, fontanna, za to na obrzeżach miasta króluje ,wczesny...
-
2019-06-14, 07:28 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Cześć,
dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...5 Photos-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Jaroměřice to średniej wielkości wioska leząca w kraju Pardubickim. W 2016 roku na jej obrzeżach dwaj panowie Vítězslav Vinkler, oraz Zdeněk Hrdina założyli browar VIcHR i rozpoczęli domowe warzenie piwa. Najwidoczniej warzone przez nich piwo okolicznym mieszkańcom zasmakowało i dla tego...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment