Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
Wyświetlenie odpowiedzi
Jak zostać dystrybutorem?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziDla jednego piwa to strata czasu i pieniędzy.
Comment
-
-
Mają watek na tym forum, mają profil na FB.
Jak to tylko jedno piwo ma być to wszystkie koszty będą podzielone tylko przez 1. Czyli względem podobnych piw cena może ni być już zbytnio konkurencyjna. I teraz pytanie czy to piwo będzie się jakoś znacznie różniło od innych? Bo jak będzie jakieś jedyne w swoim rodzaju to może się obronić ale jeśli nie, to już inna para kaloszy.Ostatnia zmiana dokonana przez pioterb4; 2014-03-13, 10:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DeadBabe Wyświetlenie odpowiedziAno właśnie. Zobaczymy. Ciężko jest z jednym piwem, jako że to po prostu piwo. Ale bez ryzyka nie ma zabawyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Jaki styl piwa lubisz najbardziej i czy kochasz piwo?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DeadBabe Wyświetlenie odpowiedzirozlewnie mają w dużym browarze, ale ogólnie są małą firmą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DeadBabe Wyświetlenie odpowiedziNie no zaraz polecą hejty... Nie jestem znawczynią piwa, staram się próbować różnych piw, pijam je, ale nie jestem w tym tak dobra jak wy...
chciałam tylko trochę informacji, a mam wrażenie, że już zostałam znienawidzonaPiwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963 Wyświetlenie odpowiedziJuż nazwa wątku jest niewłaściwa.
Żeby zostać dystrybutorem piwa, to trzeba najpierw być importerem.
Nawet nie raczyłaś poszukać na forum, a jest tu kilka wątków o imporcie i piwnym biznesie.Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Ja tu generalnie hejtu nie widzę, ot forumowicze dostrzegli trochę naiwności w planach założycielki tematu i nie zawahali się ich obnażyć. Lepiej teraz niż po zainwestowaniu iluś tam tysięcy w biznes.
Nie rozumiem też bojaźni przed podaniem nazwy piwa. Kraina Piwa do spółki z SmakPiwa.pl sprowadziły już imperial stouty leżakowane w beczkach po Cogniacu, barley wine refermentowane drożdżami szampańskimi, NOGNE w 100% na słodzie whisky i szkockie portery leżakowane po kilka-kilkanaście lat w beczkach po tym samym destylacie. Nie wiem jak bardzo to piwo musiałoby być wyjątkowe by "konkurencja" rzuciła się na ten interes.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziNie trzeba, można dystrybuować piwa polskie.
Import to nie to samo co dystrybucja. Albo inaczej - jak zostać wyłącznym przedstawicielem - mieć to piwo w PL na wyłączność ?
Comment
-
-
Z całym szacunkiem - odpuść sobie.
Poziom Twojej wiedzy na ten temat, źle wróży temu przedsięwzięciu...
Comment
-
Comment