Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe piwo w Żabce, marka własna...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziKrólewicza bodajże z Wyszkowa też pamiętam
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo to chyba logiczne, że rozkręcałem tę aferę żeby wspomóc Czesława. Myślałeś, że to było przeciwko niemu?
W wypowiedzi powyżej chodziło mi o to, że Czesław Dziełak nie ma na Facebooku fanpejdżu z 10k fanów, jak ma AleBrowar. Nie muszę się rzucać na pomoc AleBrowarowi, zresztą nie sądzę, żeby AB mógł na tym ucierpieć. Raczej może tylko zyskać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kali2000 Wyświetlenie odpowiedziLogiczne? przyznajesz się, że sam rozkręciłeś aferę w wyniku której Czesław stracił inwestora i całe marzenia chłopaka szlak trafił !! Może lepiej nie pomagaj Ale Browarowi sami sobie poradzą.
Przypominam, że w całej aferze, to Ciechan postąpił nie fair, a nie Czesław albo kopyr.
Skąd wiadomość, że dzięki temu Czesław stracił inwestora?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZ Okonina.Last edited by toto; 2014-07-11, 10:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kali2000 Wyświetlenie odpowiedziLogiczne? przyznajesz się, że sam rozkręciłeś aferę w wyniku której Czesław stracił inwestora i całe marzenia chłopaka szlak trafił !! Może lepiej nie pomagaj Ale Browarowi sami sobie poradzą.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziPendi - Królewicz był z Okuniewa, z Browaru Mazowieckiego (robili zresztą też piwa MB i Strong). Okonin (a nawet dwa) jest gdzie indziej.
Jest nawet trzeci - o, Konin ciągle
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziłooo, to lepiej od takich inwestorów trzymać się z daleka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPieniądze nie lubią rozgłosu, mnie takie coś nie dziwi.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Nie udawaj że nie wiesz o czym mówię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziUznałem, że Czesław został potraktowany nieelegancko, by pozostać przy eleganckich słowach. Ponieważ nie miał on żadnych szans na zwrócenie na to uwagi, a nawet trochę mu nie wypadało, więc się za nim ująłem.
Przypominam, że w całej aferze, to Ciechan postąpił nie fair, a nie Czesław albo kopyr.
Skąd wiadomość, że dzięki temu Czesław stracił inwestora?
Comment
-
-
Comment