A ja proponuję po prostu olać te szczyniaki, a dodatkowo wszystkie pozostałe piwa z Sulimaru. Żabka i agencja mogą mydlić oczęta, że nie wiedziały, że się nie znają, że zarobieni są, ale ten pan przecież uświadomiony jest i doskonale wiedział co robi.
Nowe piwo w Żabce, marka własna...
Collapse
X
-
Last edited by multipubBialaDama; 2014-07-15, 12:37.multipub Biała Dama
Świdnica ul.Pułaskiego 16
w piwnicy 50m od Rynku
www.białadama.pl
https://www.facebook.com/BialaDamaMultipub
-
-
Wyznawcy AB dają czadu na fanpejdżu. Efekt sekty to oczywiście nie wina panów z browaru, zawsze występuje powyżej pewnego progu popularności, ale nie zmienia to faktu że ubaw jest. ;d Najlepsza była jakaś pani, która wzięła po prostu flaszkę bez patrzenia co to w ogóle jest i czuła się oszukana.
Comment
-
-
A ja nie kupię, bo są za drogie :]
wolę kupić 2-3 tatry za jeden taki wynalazek z sulimaru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziwolę kupić 2-3 tatry za jeden taki wynalazek z sulimaru
U mnie od soboty w lodówce chłodzi się "Valkiria", ale jakoś nie było okazji otworzyć."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pfff, ja już piłem Polski Chmiel, Valkirię i Rubiego. Tych dwóch pozostałych nigdzie nie mogę dostać, mimo że Katowice to miasto Żabek
Inne sprawa, że to są same klony. Albo prawie same... Czy kristallweizen też był warzony już dla kogoś innego?Last edited by WojciechT; 2014-07-15, 18:17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziPfff, ja już piłem Polski Chmiel, Valkirię i Rubiego. Tych dwóch pozostałych nigdzie nie mogę dostać, mimo że Katowice to miasto Żabek"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kali2000 Wyświetlenie odpowiedziDokładnie zapoznałem się z ofertą browaru Brewdog i uważam ,że alebrowar nie powinien podnosić głowy bo się ośmieszy. Inaczej mówiąc" kto mieczem walczy od miecza ginie".Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kali2000 Wyświetlenie odpowiedziDokładnie zapoznałem się z ofertą browaru Brewdog i uważam ,że alebrowar nie powinien podnosić głowy bo się ośmieszy. Inaczej mówiąc" kto mieczem walczy od miecza ginie".Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziMożesz to jakoś "rozwinąć w kontekście"?
Comment
-
-
Ale dlaczego Brewdog a nie inny browar?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kali2000 Wyświetlenie odpowiedziW kontekście Żabki proszę bardzo . Etykiety Żabki tak samo są podobne do Alebrowar jak etykiety Alebrowar do Brewdog .
Ale równie dobrze mogłeś napisać, że Kolumna Zygmunta jest podobna/niepodobna do Statui Wolności. Bo dokładnie ją obejrzałeś z każdej strony na wycieczce.
Tylko po co?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Równie dobrze można zapytać po co AB się pieni o jakąś "zbieżność wizerunku", której nie będą w stanie udowodnić?
Kasa, misiu, kasa. I sława. A jak sława to i kasa.
Olać to. Te praktyki są stare jak świat i działają tak, że zyskują na nich wszyscy.
Comment
-
Comment