Nie wiem czy jakaś przypadkowa ocena jest aż tak poruszająca, że trzeba o tym nowy temat zakładać.
Nie wnikam co autor tej oceny tam czuł, ale zapach żywego nie raz na lepszą ocenę niż 2 nie zasługiwał.
Skoro tak to mam nadzieję, że Pan Marek czyta także oceny dotyczące jego piw i wyciąga z tego jakieś wnioski. Może przy okazji wypowie się Pan jak to jest z tymi wypustami w pańskich browarach? Bo niestety są bardzo nierówne i kupno pańskich produktów to ryzyko.
"To nie rewolucja to porażka !" I to jest bardzo słuszne stwierdzenie, bo produkty BRJ jak kiedyś bardzo mi smakowały i chętnie po nie sięgałem to teraz omijam szerokim łukiem zważając na ich niestabilność smaku. Jak to jest, że kiedyś dało się produkować dobre piwa a teraz co ? Cięcie kosztów ? Robienie klientów w wałka?
Piwa BRJ nie kosztują 2 zł, tylko aspirują do piw wyższej półki i jako takie są promowane...
W Polsce tworzą się coraz to nowe browary, powinien Pan się bardziej postarać o jakość swoich piw aby zatrzymać klientów.
Może zamiast bawić się w toporki strażackie i inne dupsy skupić się na mniejszej ilości piw a porządnie?
Skoro tak to mam nadzieję, że Pan Marek czyta także oceny dotyczące jego piw i wyciąga z tego jakieś wnioski. Może przy okazji wypowie się Pan jak to jest z tymi wypustami w pańskich browarach? Bo niestety są bardzo nierówne i kupno pańskich produktów to ryzyko.
Jeżeli chodzi o moje piwa to przesadza Pan. Po drugie temat założyłem bo w tym akurat przypadku widać jakie bzdury są zbyt często wypisywane. W końcu jak to jest ?
Piwo jak ma zapach piwa to ocena 2.
Kolor: Jak woda po pierogach. Żółtawe, zmętnione. [2]
Co tam fachowość i obiektywność; dowalanie koncernom jest w modzie.
Szakali, nie zamierzam bronić BRJ, bo same bronią się swoimi piwami. Jednak moja zdanie o ich piwach jest odmienne i poprawa stabilności w jakości w porównaniu do piw sprzed kilku lat jest zauważalna. Mam na myśli przede wszystkim piwa z Lwówka Śl. Sugeruje to nie tyle cięcie kosztów co ekstra wydatki w celu wyeliminowania wad (choćby metaliczności, dawniej bardzo częstej, a teraz praktycznie nieobecnej).
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
"To nie rewolucja to porażka !" I to jest bardzo słuszne stwierdzenie, bo produkty BRJ jak kiedyś bardzo mi smakowały i chętnie po nie sięgałem to teraz omijam szerokim łukiem zważając na ich niestabilność smaku. Jak to jest, że kiedyś dało się produkować dobre piwa a teraz co ? Cięcie kosztów ? Robienie klientów w wałka?
Piwa BRJ nie kosztują 2 zł, tylko aspirują do piw wyższej półki i jako takie są promowane...
W Polsce tworzą się coraz to nowe browary, powinien Pan się bardziej postarać o jakość swoich piw aby zatrzymać klientów.
Może zamiast bawić się w toporki strażackie i inne dupsy skupić się na mniejszej ilości piw a porządnie?
Skoro Pan tak wszystko wie to do roboty - warzyć lepiej. A frustracje swoje niech Pan zostawi dla siebie.
Skoro Pan tak wszystko wie to do roboty - warzyć lepiej. A frustracje swoje niech Pan zostawi dla siebie.
Nie znam się na warzeniu piwa dlatego się za to nie zabieram. Ja jako konsument płacąc za Pana wyrób mam wymagania, które nie są spełnione. Proszę obniżyć ceny swoich piw do ceny typowych euro lagerów to nie będę musiał wyrażać swoich frustracji.
Niestety prawda w oczy kole i dobrze Pan wie, że robi ludzi w wałka ze swoimi produktami, które kiedyś były dużo lepsze.
Rozumiem wpadka jednej czy 2 warek...ale to jest notoryczne i aż chamskie.
(...)
Prawdę mówiąc nie wiem co ci nie smakuje w "Strażackim"? Długo czekałem na takie piwo. Piwo idealne na codzień i od święta. Genialna odskocznia od "witów/sritów"!
Comment