Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bzium1986
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Perun
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziByłem od samego początku. Lokal nie zgodzil się na podłączenie beczki wewnątrz i sprzedawali tylko butelkowe. Premiera była przed lokalem i próbki polewane były z przenośnego nalewaka, ale tylko próbki.
Comment
-
-
A jaka była temperaturka? Ha?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
No to co bardziej trzymało poziom, tak na oko - stoliki, lokal, degustatorzy, czy piwo?Ostatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2014-06-09, 21:08.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Nie powinienem oceniać poziomu, z ówczesnej pozycji pionowej
Powtarzam piwo było dobre, z butelki było według mnie nawet lepsze od tego lanego z darmowej próbki.
Lokal znam z innej perpektywy, bo piwna jest mało interesująca, byłem tam na pokazach/warsztatach kulinarnych szefa kuchni i współwłaściciela Aleksandra Barona i od strony kulinarnej mam dobre zdanie o lokalu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTym bardziej wybór tego lokalu na premierę można uznać za wyjątkowo niemądry.
Chcieliśmy, żeby to była wyjątkowa premiera - jakby nie patrzeć, udało nam się. Było dużo eksperymentów, nie wszystkie się udały - ale taka właśnie jest ich natura, nie wszystkie pomysły się sprawdzają. Do drugiej premiery zostało trochę czasu, ale już znaleźliśmy chwilę na dyskusję z inwestorem i wyciągnięcie wniosków; istnieje duża szansa, że na kolejnej imprezie popełnimy nowe błędy .
pozdrawiamOstatnia zmiana dokonana przez bzium1986; 2014-06-09, 23:00.
Comment
-
-
Pozdrawiam
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A jednak nie. Nie pozdrawiam. Buziaczki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPozdrawiam
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A jednak nie. Nie pozdrawiam. Buziaczki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziInwestor?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziInwestor?
Comment
-
-
jasny grom zakupiony na przełomie 06/07 był bardzo dobry, ale ogień raroga (partia do 31.01.16) to strzał w dziesiatkę, moja osobistą - najbardziej "sesyjna" rzecz jaką piłem do tej pory, pięknie nachmielone, zrównoważone - idealnie trafione w nasze piwne gusta.
Comment
-
Comment