Jak walczyć z plastikiem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maryhh
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.02
    • 1895

Originally posted by jacek
    ...ale mnie osobiście z kubka plastikowego po prostu nie smakuje.
    ale masz delikatne podniebienie. Czyżby piwo plastikiem przeszło?
    a może masz imadło w rękach (zgniatasz plastik) i poprostu piwo Ci się wylewa?
    Ostatnia zmiana dokonana przez maryhh; 2001-08-28, 08:40.
    Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
    "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
    do lekkiej pracy jestem za ciężki"

Comment

• jacek
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2001.08
      • 210

Podniebienie mam zwyczajne, chłopskie nawet... Plastikiem mi nie przechodzi, ale to jakby nie to samo...
      Może dlatego, że tam, gdzie podają piwo w palstikach najczęściej jest mocno "ochrzczone" wodą, przynajmniej tak mi się wydaje.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        USA, Nowy Jork, 15E 7th Street, McSorley's Old Ale House
        pebejot
        Będąc na Manhattanie koniecznie trzeba odwiedzić najstarszy pub w Nowym Jorku, działający od 168 lat.
        McSorley's Old Ale House znajduje się w pobliżu stacji metra Astor Pl zielonych linii 4 i 6.

Jest to pub w Irlandzkim stylu, co już u progu zwiastuje witryna.
        Wchodząc...
        2022-03-11, 16:48
      • Piwowar
        Browar "Schwarzer Adler" we Wrocławiu
        Piwowar
        Pisałem już kiedyś o "Czarnej wronie" we Wrocławiu, dzisiaj trochę na temat historii karczmy pod Czarnym orłem.

Karczma z browarem przy ulicy Oławskiej 70, róg Biskupiej, powstała podobno już w 1710 roku, niektóre źródła podają nawet rok 1600. Piwowar Julius Hahn...
        2020-06-14, 12:27
      • domaluj
        Przy piwie o mamusi z fujarką
        domaluj
        „Życzę ci mamusi z fujarką zamiast piersi. Będziesz miał co ssać” – napisał na Facebooku do boksera Dariusza Michalczewskiego właściciel browarów regionalnych Marek Jakubiak. Nie po raz pierwszy wzbudza kontrowersje. W rozmowie z naTemat opowiada o swoim stosunku do homoseksualistów,...
        2014-09-21, 13:03
      • biermann
        Upierdliwe wirusy jak walczyć
        biermann
        Zapewne wielu z nas miało do czynienia z wirusami , trojanami i innym tego typem plugastwem. Może by tutaj udzielać jakiś sensownych porad.
        Ale nie w stylu jest program antywirusowy taki i owaki ( używam Mks-vir i jeszcze cóś co nie pamiętam teraz nazwy), zainstaluj zaporę ogniową bo...
        2005-05-07, 10:51
      • remfire
        Czy walczyć z wiatrakami ?
        remfire
        Zastanawiam się od pewnego czasu czy wewnętrzy opór przez dostosowaniem się do nie podobającej sie nam rzeczywistości ma sens.
        Dzisiejsza rzeczywistość na półkach sklepowych wygląda inaczej niż na browarbizie. Mam na myśli oczywiście brak informacji na opakowaniach o miejscu warzenia...
        2007-03-24, 19:10
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...