no jak ładnie poszło...
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Originally posted by arti
dobrze, że pamiętasz.
Wiecie, że naprawdę pyszzzzzzniutkie. A piwo które po pierwszym łyku musiałem wylać i napić się czegoś innego to WAMPIR - nie pamiętam browaru, ale chyba mazowiecki. Prawdziwa ochyda, a ja (zythum wie), że nie wylewam piwa za kołnież, a jak widzę że ktoś marnuje browar to mnie jasna krew zalewa.
Comment
-
-
Originally posted by Cordel
Jestem Ci krewny pyfo, jakie sobie zyczysz?
ale nie ma sprawy z tym piwem, w końcu pomoc (w jego spożywaniu) to mój obowiązek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Originally posted by pjenknik
Browar Van Pur.......tragedia....
to piwo i było całkiem, całkiem. Zakupione oczywiście w celach kolekcjonerskich - możliwe, że był z browaru mazowieckiego.
Comment
-
-
"Wampir" był z "Van Pura" na pewno, zbierałem wtedy etykietki, i opisywałem każdą w takim klaserze....niestety ze wzgl. na powódź AD 1997 nie jestem w stanie udowodnić...
Ale na pamięć nie narzekam, a poza tym to taka gra słów...
Comment
-
-
mnie się jednak wydaje , że był to browar mazowiecki ale to było kilka lat temu i się nie upieram .To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Wampirów nie brakuje a imion ich wiele, jak to u nas na WschodzieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
kurna, a zobaczę dzisiaj jaka to etykieta, ale o ile pamiętam to nawet chyba nie można było za bardzo zidentyfikować skąd pochodzi. Napisałem browar mazowiecki, bo chyba stamtąd miał kapsel. Ale może poprosimy experta Krzysia do wypowiedzenia się na ten temat?
Comment
-
-
Originally posted by ART
no takiego posta przeoczyć
ale nie ma sprawy z tym piwem, w końcu pomoc (w jego spożywaniu) to mój obowiązek"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
To Cordel zaczął o puszce...
Ja wolę butelkowe, ale jak jest puszkowe albo żadne, to wolę puszkowe.
Zaraz się więc zabieram za puszkę "Leżajsk jasne pełne".
Tylko nie rozumiem co to w tym przypadku oznacza "pełne". Może, że jest pełna puszka ;-)
Comment
-
Comment