Ech panocku było tak jakieś pare latek temu jak przy tankach postawili se idiote. I ten im caluśkie piwecko do potocka spuścił i caluśki browar w wędkarzy sie zamienił bo pstrągi pjaniuśkie do brzegu przypłyneły coby se odpocząć hej
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
A Syrenka musiała mieć straszliwego kaca następnego dnia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Puszkowego nie spożywam ( w miarę możliwości ). Butelkowe jest OK. Za to wstrętne bywa lane w Cafe Gwarek w Rudzie Śląskiej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
jacek napisal/a
Ostatnio trafiło mi się TYskie Gronie w puszkach z napisem "Tyskie biesiady". Albo ordynarna podróba, albo jakieś lewe egzemplarze, bo paskudne.
Co z przykrością stwierdzam ja - wielbiciel piwa Tyskiego.
Comment
-
-
Ostrzeżenie:
Za Brokiem nie przepadałem nigdy. W Pizza Hut muszę go znosić, bo nie bardzo jest wybór. To, co wczoraj było w Pizza Hut w W-wie na Toruńskiej to już było przegięcie. Nawet nie potrafiłem sobie wyobrazić, że może istnieć tak kwaśne piwo. NIe potrafię tego opisać: coś jak sok z ogórków czy kapusty kiszonej (skąd inąd dobry).
Tak więc: bądźcie ostrożni!
Comment
-
-
Ja ostatnio pijam same dobreTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
jacek napisal/a
Ostrzeżenie:
Za Brokiem nie przepadałem nigdy. W Pizza Hut muszę go znosić, bo nie bardzo jest wybór. To, co wczoraj było w Pizza Hut w W-wie na Toruńskiej to już było przegięcie. Nawet nie potrafiłem sobie wyobrazić, że może istnieć tak kwaśne piwo. NIe potrafię tego opisać: coś jak sok z ogórków czy kapusty kiszonej (skąd inąd dobry).
Tak więc: bądźcie ostrożni!Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Jako że jesteś tu Nowy, zwrócę Ci jedynie uwagę, że nie toleruję tutaj przyrównywania jakiegokolwiek piwa do ekskrementów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment