Najgorsze piwo jakie ja pilem to bylo na stadionie Schalke 04; Veltins Pilsener. Na pol litra piwa potrzebowalem cala druga polowe. I jak narazie na wszystkich holenderskich browarach tez sie przejechalem, nie do wypicia.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Perrynajgorsze sa zdecydowanie wszystkie piwa zrobione dla biedronki - dno nie wspomne juz o sarmackim w plastiku - profanacja. nigdy sie nie dotkne tego "piwa" - porazka
A tak ogólnie to witaj na forum i wypełnij profil żebyśmy wiedzieli z kim mamy przyjemność.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Moje najgorsze - Kramer Mild - kupiony w EKo, skusiła mnie niska cena, więcej błędu nie powtórzę A poza tym przez gardło mi nie przechodzi Tatra Mocne.Matuss
Kłamstwo zdąży obiec pół świata, zanim prawda włoży buty - James Callaghan
Comment
-
-
Jerzy zawsze mi każe szukać Kryształa Absolutnie nie sądze, że dobre piwo musi być drogie, ale niestety w przypadku Kramera niska cena równa się z niskim poziomem piwaMatuss
Kłamstwo zdąży obiec pół świata, zanim prawda włoży buty - James Callaghan
Comment
-
-
Aah Bud. Zawiodłem się okropnie gdy ostatni raz je piłem. Kolejny zamerykanizowany sik. Miałem jeszcze szczyptę nadziei, że zostało w tym coś ze starego, poczciwego Budweisera, którym jeszcze kilka lat temu zachwycałem się w samych Budziejowicach. Co ci amerykanie piją, aż szkoda słów.„Piwo to dowód, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi" – Benjamin Franklin
Comment
-
-
Wydaje mi się albo mylisz dwa różne piwa?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Najgorsze jakie ostatnio piłem to Hammer .Byłem zły że to kupiłem,byłem chory bo to kupiłem http://www.glubczyce.com.pl/index1.php3
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezPiwo Czarne z browaru Fortuna. smakuje jak gazowany biovital. po 2 łykach wylądowało w zlewie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment