Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31Pamięta ktoś może takie dziwadło z Browarów Kraków pt. "Barbakan" ???? Absolutnie piwo nie do spożycia ....
Nie ma śmiechu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJa pamiętam. Jak zakupiłem w 1984 r. dwa plecaki, to kumple byli gotowi do czynów naprawdę wielkich. Zresztą po zakup tego piwa zostałem osobiście oddelegowany prze prowadzącego praktykę naukowca.
Nie ma śmiechu.Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-06-04, 09:43.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMnie tam piwo "Barbapapa"smakował i jaki byłem szczęśliwy ,że w ogóle dostałem
- piwa brakowało na rynku
- dobra cena
( ... )
- byłem młodszy i nerki oraz wątroba przyjmowały wszystko ( piwo )!
Sentymentalnie wspominam to piweczko a śmiechu było kiedy przelaliśmy kumplowi to piwo do flaszki po Żywcu ( " tańcowany " )...
On wypił i odparł - jakiś inny ten Żywiec, że nam strzelać nie kazano - póżniej padł i smacznie spał do rana ( podobno śniła mu się beczka pełna piwa Barbakan !)
Comment
-
-
-
Po ostatnich doświadczeniach dorzucam KRUGERA z Głubczyc.Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2005-09-12, 08:45."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaTo Konstancin warzy Kujawiaka? Od kiedy?Jutro to dzisiaj,tylko jutro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CzapayewPo ostatnich doświadczeniach dorzucam KRUGERA z Głubczyc.
Comment
-
-
Ostatnio nieopisane wrażenie wywarło na mnie Ogniste z Jabłonowa, w niemalże kolekcjonerskim pecie 0,9 z wytłoczoną nazwą browaru Fascynujące piwo...
Ostatnia zmiana dokonana przez bury_wilk; 2005-09-13, 06:28.Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWypiłem dwa tygodnie temu skrzynke tego piwa w kilka dni i muszę powiedzieć, że choc do dobrych nienależy, to przy swojej cenie lepszy był na upały w ciągu dnia niz coca-cola."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment