Coz po ostatnim tygodniu mam nowego bezapelacyjnego "lidera" - Szwejk Mocny z Bojanowa. Pierwsze piwo ktore wyladowalo w zlewozmywaku... Woda chmielowa bylaby tu okresleniem na wyrost.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Zdecydowanie "ODRA", Browary Piastowskie, rok 1988, etykiety zastępcze po cukierkach, nigdy nie zapomnę tego.... smaku???
Comment
-
-
piwo "super piwosz" z zabrza. pomijam fakt utłuczonej szyjki butelki
smak jakiejs kapusty zgniłej. 2 łyki i poszło do zlewu
a ja miałem na cały wieczór piwowstręt
to było 2 lata temu to moze się poprawiliz importowanych piw najchętniej TYSKIE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika swerdpiwo "super piwosz" z zabrza. pomijam fakt utłuczonej szyjki butelki
to było 2 lata temu to moze się poprawiliBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
musiałem coś dodać ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika swerdpiwo "super piwosz" z zabrza. pomijam fakt utłuczonej szyjki butelki
to było 2 lata temu to moze się poprawili
Moje najgorsze piwo ostatnio to Warka - Jasne Pełne, but. / zakupione seryjnie w sklepie na terenie Tych przez znajomego, wypite przy okazji uroczystości kawalerskiej ale z pewnymi oporami.
A teraz leci ta świetna reklama z kolegami ze Śląska, a gdzie to kręcili bo mnie się teraz kręci od niemiłych wspomnień ...
Comment
-
-
Zdecydowanie najgorszym tworem piwopodobnym jakiego spróbowałem był twór o nazwie: Bacibor. Czegoś tak podłego nigdy nie piłem. Posmak, jaki zostawał w ustach przypominał mi czasy, kiedy podczas choroby rodzice dawali mi polopirynę z niebieskiego opakowania rozpuszczoną na łyżeczce. Ogólnie tragedia. I 2,50 zł psu w dupę.Jeżeli przed Tobą stoi piwo, to istnieje szansa 9 na 10, że jest dobre.
Piwa małe nie istnieją.
Lobo VS. Piwo - kto wygra?
Comment
-
-
Najgorszym sikaczem pod słońcem jaki kiedykolwiek piłem jest Warmiak z Kętrzyna.Były to lata 80-te i w pewnej knajpie w Olecku,którą tubylcy zwali jamą lano wyłącznie Warmiaka z sokiem malinowym.Gdy poprosiłem o piwo bez soku cała gawiedż zmierzyła mnie rozbawionym wzrokiem.Po zakosztowaniu zawartości kufla .............poszedłem po sok.
Comment
-
-
Było to bodaj w 1983 roku,szliśmy z kumplem do Jastrzębiej Góry i w przydrożnym sklepie piliśmy coś co miało być piwem.Nie wiem co to było,bo nie miało etykiety i było w białej butelce zamykanej papierowym niby-korkiem.Kupmel poszedł rzygać w krzaki a ja miałem dwa dni czkawkę
Comment
-
-
Najgorszymi piwami, jakie dane mi było pić są: Tatar z Juranda (piękny aromat padliny), Warka Strong (ostatnio piłem w Remoncie z beczki i... niedopiłem), Dog in the Fog przypominający w smaku marną oranżadę i Okocim Zagłoba, którego nie dopiłem i wylałem pół butelki, bo po prostu wykręcał mordę.
Comment
-
-
Od wczoraj Górskie, po prostu szkoda słów. Omijać w sklepie szerokim łukiem.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment