Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Nagorszym piwem jakie piłem było piwo LUX, nie jestem w stanie nic wiecej o nim powiedziec poza tym, że kupione było wbrew sugestiom barmana w klubie Rampa w chorzowskim WPKiWDrugim fatalnym przezyciem bylo spozycie starego Zagłoby, kiedys wypiłem to piwo z smakiem i potem chciałem to sobie powtórzyć.niesiony optymizmem kupiłem od razu 2, do dzis pamiętam te długie minuty...
Comment
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
-
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
Połczyn zdrój wspomniany super strong czy jakoś tak, pamiętam, 9 % ... ale nie rozumiem że ktoś to wylał... dla mnie każde piwo da się wypić... wczoraj piłem Kawowe z Namysłowa i żyję :-) najgorsze jakie piłem to Imielin, nazywało się "PIWO" (żółta puszka z czarnym napisem PWIO - jak na serialu Świat wg Kiepskich) było tragiczne ,ale może przez to ,że na ciepło, bo większość ludzi schłodzone dobrze wspomina.... Harboe też tragedia , ale nie ma piw złych... są tylko piwa wypijalne z rozkoszą, i wypijalne z zwykłą przyjemnością, ewentualnie "wypijalne" po prostu...ale jak można wylewać piwo ? To mi lepiej dajcie ! ;-)Comment
-
Apropos piw w plastiku, Jabłonowo, które zdobywałem dotychczas w tesco zniknęło na dobre. Być może zostało wycofane(ku mojemu zmartwieniu). Wyjątkowo mi posmakowało. jest to piwko mocne(bodajże 8,1%) ale mimo wszystko bardzo orzeźwiające i nie czuć w nim spirytusu, jak to bywa w niektórych mocnych piwach(np. wojak wszechmocny). Natomiast Sarmackie to przwdziwa tragedia. Pieni się jak szampon do włosów i podobnie też smakuje. Mój kumpel się jednym zatruł pomimo, że nie było przeterminowane. Z gorszych piw przychodzi mi do głowy koeniger(również z biedronki), oraz dog in the fog(koszmar)- no ale to już piwo smakowe.Comment
-
Połczyn zdrój wspomniany super strong czy jakoś tak, pamiętam, 9 % ... ale nie rozumiem że ktoś to wylał... dla mnie każde piwo da się wypić... wczoraj piłem Kawowe z Namysłowa i żyję :-) najgorsze jakie piłem to Imielin, nazywało się "PIWO" (żółta puszka z czarnym napisem PWIO - jak na serialu Świat wg Kiepskich) było tragiczne ,ale może przez to ,że na ciepło, bo większość ludzi schłodzone dobrze wspomina.... Harboe też tragedia , ale nie ma piw złych... są tylko piwa wypijalne z rozkoszą, i wypijalne z zwykłą przyjemnością, ewentualnie "wypijalne" po prostu...ale jak można wylewać piwo ? To mi lepiej dajcie ! ;-)a traumatyczne wspomnienia mam do dnia dzisiejszego
Jak dla mnie piwko numer 1 w kategorii "najgorsze jakie piłem"
Comment
-
Etam... ja go piłem i całkiem smaczne, tylko alkohol czuć jak to w extra mocnych... wcześniej chyba mastera wypiłem a jeszcze wcześniej chyba lecha... tego piłem jako trzecie, albo czwarte... jak na mój gust, to pamiętam, że był całkiem zwyczajny, jak każde zwykłe mocne tanie piwo... i nie piłem go z lodówki nawet, a mimo to dał się wypić... może Wam się trafiło jakieś przeterminowane ?? Ja kupiłem kiedyś w Tesco Harboe, które miało date ważności ok, ale było spleśniałe całe u góry na puszce...dałoby się pleśń usunąć i piwo otworzyć, ale wolę nie próbować... nie było otwarte, po prostu jakimś dziwnym trafem spleśniało u góry wokoło... może właśnie takie piliście heheComment
-
Odolan - to chodzi o zielonego Harboe Premium? Witam w klubie hehe
Tyle że ja znowu dementuje - piwo lepiej (po usunieciu tego czegos) smakowalo od wersji Gold!
Taka lepsza wersja Goolmana... Coś pomiędzy Warką Czerwoną a... Coroną ExtraOstatnia zmiana dokonana przez Tomasz_Moczarski; 2008-05-27, 11:54.koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlusComment
-
Całe czarne to Harboe było... wiem,że jedno Harboe robią dla jakiegoś tam NETTO, a drugie jest bez logo netto, i droższe... i takie właśnie chciałem spróbować, a tam oświetlenie takie by pleśni nie było widać w tych marketach ;-))
Nie umiem tu wklejać fot, więc daję linka do wesołego zdjęcia : http://img341.imageshack.us/img341/3601/beztytuuio3.jpgComment
-
Czyli Gold - 6%, ktore jest dostepne w Tesco... Wolę Premium - mimo mniejszej zawartości procentowejkoncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlusComment
-
Robiliście to w imię jakiegoś wyższego celu?Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment