Najgorsze piwo jakie piłem...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Feti
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.10
    • 801

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedzi
    Żal czasu na dyskusję...
    Oczywiście się z tobą zgadzam, jestem tu nowy i mało obyty, czyli z góry mnie mozesz traktować.
    Nie jesteś nauczycielem lub politykiem?

Comment

• petrus33
      Gość
      • 2008.01
      • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedzi
      Oczywiście się z tobą zgadzam, jestem tu nowy i mało obyty, czyli z góry mnie mozesz traktować. Nie jesteś nauczycielem lub politykiem?
      Feti, nie przejmuj się
      Ten Samoglow to jakiś oszołom z PiSu, tutaj jest wielu takich jak on. Zawsze najlepiej wiedzących, zawsze nieomylnych i nigdy nie akceptujących innego zdania )))))
      Last edited by petrus33; 2010-10-17, 20:39.

Comment

• Kwadri
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2009.10
        • 1216

Kolego Feti przeczytaj sobie ten artykuł http://www.browar.biz/artykuly.php?id=161 .

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23960

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
          Feti, nie przejmuj się
          Ten Samoglow to jakiś oszołom z PiSu, tutaj jest wielu takich jak on. Zawsze najlepiej wiedzących, zawsze nieomylnych i nigdy nie akceptujących innego zdania )))))
          Np. petrus33.

Proszę darować sobie wycieczki osobiste.
          Last edited by ART; 2010-10-17, 20:53.
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Feti
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2010.10
            • 801

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kwadri Wyświetlenie odpowiedzi
            Kolego Feti przeczytaj sobie ten artykuł http://www.browar.biz/artykuly.php?id=161 .
            Wiem doskonale, że nie dodaje się żółci. To tylko miejska legenda . Po prostu niektóre piwa są tak wstrętne, że zaczyna sie rozumieć, skąd się ona wzięła. Jednak powątpiewam w dbałość o jakośc surowców w Van Purze. Pewnie jak im coś spleśnieje, to się tym specjalnie nie martwią. I samopoczucie po takim czymś mam gorsze niż po 7 czy 8 Złotych Lwach.
            Piwa smakowe pijam, ale kola z piwem to mieszanka wstrętna.
            Co do tanich piw, takie piwo pszeniczne z Lidla za 1.79 jest podobne jakościowo do tego z Okocimia. Ale tak samo nie ma porównania do Corneliusa. A jako, że nie potrafię tego wszystkiego w sposób absolutnie obiektywny stwierdzić i udowodnić podkreślam, że to moje zdanie. Całkowicie subiektywne.

Comment

• petrus33
              Gość
              • 2008.01
              • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
              Np. petrus33.
              ART....na Ciebie zawsze można liczyć
              Oj, opublikuję kiedyś listę Waszych pierdów. Pierdów napisanych przez tuzy tego portalu, nieomylnych, zawsze wiedzących najlepiej i mających w nosie wszystkich innych. Będą jajca jak balony

Comment

• petrus33
                Gość
                • 2008.01
                • 888

Co do wypowiedzi Samoglow:
                "Człowieku, nie wiesz co piszesz zdaje mi się. Po pierwsze Czarne jest piwem aromatyzowanym i można się spodziewać braku naturalności jego składu i smaku, a poza tym maaaaaaaaało jeszcze próbowałeś".....co to za język w ogóle ??? I Ty ART to tolerujesz na swoim portalu ? Nie spodziewałem się tego po Tobie

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23960

Co do wypowiedzi Samoglow:
                  "Człowieku, nie wiesz co piszesz zdaje mi się. Po pierwsze Czarne jest piwem aromatyzowanym i można się spodziewać braku naturalności jego składu i smaku, a poza tym maaaaaaaaało jeszcze próbowałeś".....co to za język w ogóle ??? I Ty ART to tolerujesz na swoim portalu ? Nie spodziewałem się tego po Tobie
                  Na początek przyjrzyj się swoim własnym tekstom. Natomiast jeśli Feti nie jest człowiekiem, faktycznie może mieć podstawy by czuć się urażonym postem Samoglowa
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Feti
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2010.10
                    • 801

Natomiast jeśli Feti nie jest człowiekiem, faktycznie może mieć podstawy by czuć się urażonym postem Samoglowa
                    Irytujący jest protekcjonalny ton Samoglowa. Nie cierpię, jak ktoś mnie ocenia po jednym poście.

Comment

• petrus33
                      Gość
                      • 2008.01
                      • 888

Na początek przyjrzyj się swoim własnym tekstom. Natomiast jeśli Feti nie jest człowiekiem, faktycznie może mieć podstawy by czuć się urażonym postem Samoglowa
                      Jesteś komiczny ART
                      Pozdrawiam serdecznie !

Comment

• darekd
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🍺🍺🍺
                        • 2003.02
                        • 12675

Jak napisał kolega Feti, jego zdanie jest subiektywne, jak zresztą wszystkich nas, póki nie określimy co jest przyczyną danych wad w konkretnym piwie.
                        A na tę dyskusję, to szkoda jest czasu, bo moim zdaniem tych piw jest cała masa, często zmienia się tylko nazwę, dostosowując je do wymogów danej sieci.

Natomiast zaciekawiła mnie ta wypowiedź:

Oj, opublikuję kiedyś listę Waszych pierdów. Pierdów napisanych przez tuzy tego portalu, nieomylnych, zawsze wiedzących najlepiej i mających w nosie wszystkich innych. Będą jajca jak balony
                        Opublikuj, skoro Ci to pomoże. Mam nadzieję, że może w tej publikacji znajdzie się miejsce dla mnie Więc stary, słowo się rzekło - zakładaj nowy wątek i wal śmiało, podobno to dobra terapia
                        Naprawdę jesteś niesympatyczny i wiele Twoich postów to personalne wycieczki, w stylu "pewnie należy do PiS", "pierdy" itp.
                        W dobrym towarzystwie wypiję chętnie nawet najsłabsze piwo, w niesympatycznym nawet najlepsze jakoś kwaśno smakuje...
                        pozdrawiam,
                        ps.
                        członkiem PiS nie jestem i nie zamierzam być, ale nie przeszkadza mi to w wychyleniu kufelka z jego członkami lub sympatykami i pospieraniu się nawet.

Comment

• Dr_Evil
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2009.09
                          • 2

O tej traumie muszę napisać- ładnych "parę" lat temu zdarzyło się wypić "dog in the fog" (na szczęście tylko 0,5 butelki). Weszło bez problemu, gorzej było później- paskudne uczucie cierpkiego palenia w ustach plus pragnienie jak po zjedzeniu beczki solonych śledzi.
                          Chwała paskudnym piwom- raz spróbujesz i więcej nie kupisz płynu do płukania instalacji.

Comment

• mythbuster2010r
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2010.08
                            • 13

Wlochy

Aby okreslic zdecydowanie najgorsze piwo jakie pilem potrzebuje waszej pomocy. Jedyne dane na temat tego piwa 0,33 to duza litera T na kapslu i kraj pochodzenia Wlochy. Piwo mimo iz pite w temp.+30 we Florencji i bardzo dobrze schlodzone po lyku zostalo wylane. Smaku nie potrafie okreslic bo nigdy nie prubowalem moczu a po zapachu tego piwa mozna wnioskowac iz to cos w podobnym stylu.

Comment

• eRCe
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2010.08
                              • 8

Najgorsze piwo jakie piłem? hmm... Amerykański Miller. Smakuje jak rozwodnione 3:1 najtańsze piwo z Biedronki.

eRCe

Comment

• petrus33
                                Gość
                                • 2008.01
                                • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika eRCe Wyświetlenie odpowiedzi
                                Najgorsze piwo jakie piłem? hmm... Amerykański Miller. Smakuje jak rozwodnione 3:1 najtańsze piwo z Biedronki
                                Niech mi tu kolega nie obraża piwa Sarmackiego, które jest moim odkryciem roku, kosztującym aż 2.99zł za litr !!! Bardzo dobre piwo jak na tak podły sklep.

Comment

Przetwarzanie...
                                X