Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Ten Samoglow to jakiś oszołom z PiSu, tutaj jest wielu takich jak on. Zawsze najlepiej wiedzących, zawsze nieomylnych i nigdy nie akceptujących innego zdania)))))
Ostatnia zmiana dokonana przez petrus33; 2010-10-17, 20:39.Comment
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-10-17, 20:53.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Kolego Feti przeczytaj sobie ten artykuł http://www.browar.biz/artykuly.php?id=161 .
Piwa smakowe pijam, ale kola z piwem to mieszanka wstrętna.
Co do tanich piw, takie piwo pszeniczne z Lidla za 1.79 jest podobne jakościowo do tego z Okocimia. Ale tak samo nie ma porównania do Corneliusa. A jako, że nie potrafię tego wszystkiego w sposób absolutnie obiektywny stwierdzić i udowodnić podkreślam, że to moje zdanie. Całkowicie subiektywne.Comment
-
Comment
-
Co do wypowiedzi Samoglow:
"Człowieku, nie wiesz co piszesz zdaje mi się. Po pierwsze Czarne jest piwem aromatyzowanym i można się spodziewać braku naturalności jego składu i smaku, a poza tym maaaaaaaaało jeszcze próbowałeś".....co to za język w ogóle ??? I Ty ART to tolerujesz na swoim portalu ? Nie spodziewałem się tego po TobieComment
-
Co do wypowiedzi Samoglow:
"Człowieku, nie wiesz co piszesz zdaje mi się. Po pierwsze Czarne jest piwem aromatyzowanym i można się spodziewać braku naturalności jego składu i smaku, a poza tym maaaaaaaaało jeszcze próbowałeś".....co to za język w ogóle ??? I Ty ART to tolerujesz na swoim portalu ? Nie spodziewałem się tego po Tobie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Comment
-
Jak napisał kolega Feti, jego zdanie jest subiektywne, jak zresztą wszystkich nas, póki nie określimy co jest przyczyną danych wad w konkretnym piwie.
A na tę dyskusję, to szkoda jest czasu, bo moim zdaniem tych piw jest cała masa, często zmienia się tylko nazwę, dostosowując je do wymogów danej sieci.
Natomiast zaciekawiła mnie ta wypowiedź:
Więc stary, słowo się rzekło - zakładaj nowy wątek i wal śmiało, podobno to dobra terapia
Naprawdę jesteś niesympatyczny i wiele Twoich postów to personalne wycieczki, w stylu "pewnie należy do PiS", "pierdy" itp.
W dobrym towarzystwie wypiję chętnie nawet najsłabsze piwo, w niesympatycznym nawet najlepsze jakoś kwaśno smakuje...
pozdrawiam,
ps.
członkiem PiS nie jestem i nie zamierzam być, ale nie przeszkadza mi to w wychyleniu kufelka z jego członkami lub sympatykami i pospieraniu się nawet.Comment
-
O tej traumie muszę napisać- ładnych "parę" lat temu zdarzyło się wypić "dog in the fog" (na szczęście tylko 0,5 butelki). Weszło bez problemu, gorzej było później- paskudne uczucie cierpkiego palenia w ustach plus pragnienie jak po zjedzeniu beczki solonych śledzi.
Chwała paskudnym piwom- raz spróbujesz i więcej nie kupisz płynu do płukania instalacji.Comment
-
Wlochy
Aby okreslic zdecydowanie najgorsze piwo jakie pilem potrzebuje waszej pomocy. Jedyne dane na temat tego piwa 0,33 to duza litera T na kapslu i kraj pochodzenia Wlochy. Piwo mimo iz pite w temp.+30 we Florencji i bardzo dobrze schlodzone po lyku zostalo wylane. Smaku nie potrafie okreslic bo nigdy nie prubowalem moczu a po zapachu tego piwa mozna wnioskowac iz to cos w podobnym stylu.Comment
-
Niech mi tu kolega nie obraża piwa Sarmackiego, które jest moim odkryciem roku, kosztującym aż 2.99zł za litr !!! Bardzo dobre piwo jak na tak podły sklep.Comment