Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626 -
-
nie niewtedy to za dużo nie piłem, ojciec dawał mi tylko czasem po pół szklanki piwka, ale to były czasy komunijne
Piszęo obecnym GÓRALSKIM
Moim zdaniem strzał w stopę dla tego browaru, bo to piwo raczej jest niewypałem. No chyba, że trafiłem na kiepski rzut.Ostatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2011-04-22, 15:44.Comment
-
Witam, to będzie mój pierwszy post
Z przemysłowych: Heineken, woda !
Z regionalnych: Lwówek Książęcy, woda !
Z miodowych: Koreb Miodowe, ono jest słonawe, masakra
Z ,,studenskich": Rozwodniona Warka w pubie Przepompownia na toruńskiej starówce.
Z ,,innych": Lubuskie Zielone, za wiadomo coComment
-
Co do Warki w Przepompowni, domyślam się jak mogła smakować. Jakiś czas temu lali Warkę w Capone na przeciwko rektoratu (jak jesteś biegły w Toruniu, to wiesz zapewne o co chodzi) - to było najgorsze lane piwo jakie w życiu piłem. Od razu zbieralo się na wymioty.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Comment
-
bo ta akratnie ma dziwny bliżej nieokreślony posmak ,a zwykła woda powinna smakować jak woda
Piłem ostatnio Carslberga tym razem z LIDLA (duża butla 0,66l za 2,29zł) i był o niebo lepszy jak ten kiedyś z biedronki zwykły 0,5 też za 2,29zł
Chyba różne browary je rozlewają bo różnica była znacznaComment
-
Co do Warki w Przepompowni, domyślam się jak mogła smakować. Jakiś czas temu lali Warkę w Capone na przeciwko rektoratu (jak jesteś biegły w Toruniu, to wiesz zapewne o co chodzi) - to było najgorsze lane piwo jakie w życiu piłem. Od razu zbieralo się na wymioty.
Przy okazji byłem świadkiem nietypowego spektakluW pobliżu coffee shopu był kościół. Coffee Shop w niedzielę otwierali o 12.00, o tej samej godzinie dzwonią dzwony w kościele i na bicie dzwonów schodzi się procesja po zielsko
Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosemComment
-
Co do Warki w Przepompowni, domyślam się jak mogła smakować. Jakiś czas temu lali Warkę w Capone na przeciwko rektoratu (jak jesteś biegły w Toruniu, to wiesz zapewne o co chodzi) - to było najgorsze lane piwo jakie w życiu piłem. Od razu zbieralo się na wymioty.W Toruniu straszne ,,piwo" lali też w Kredensie-w poniedziałki za okazaniem ważnej legitymacji studenckiej za 99 gr, ale nie wiem co to było a lokal jest już zamknięty
Comment
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Zdecydowany numer 1: EDI MigdałoweComment
-
Ostatnio piłem ciepłego Żubra i myslałem, że gorzej byc nie może, a tu niemiłe zaskoczenie. Wczoraj na łódzkich juwenaliach miałem nieprzyjemność ze Strzelcem po wybornej cenie 1.69 z kaucjaPaskudny smak, zalatywało jakims węglem, jak gdyby ktos to piwo wędził przed butelkowaniem. Odradzam
So do all who live to see such times, but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given to usComment
-
Ostatnio piłem ciepłego Żubra i myslałem, że gorzej byc nie może, a tu niemiłe zaskoczenie. Wczoraj na łódzkich juwenaliach miałem nieprzyjemność ze Strzelcem po wybornej cenie 1.69 z kaucjaPaskudny smak, zalatywało jakims węglem, jak gdyby ktos to piwo wędził przed butelkowaniem. Odradzam
Comment