Jaka żółć? Nie powtarzaj tych niestworzonych historii o żółci Co do Wisby Weisse - jak ja piłem smakowało mi. Jeśli chcesz coś poczytać o szwedzkich piwach i lepiej wybierać w przyszłości to zajrzyj na tę stronę: http://www.svenskaolframjandet.se/ . To największa w Szwecji strona entuzjastów piwa.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziJaka żółć? Nie powtarzaj tych niestworzonych historii o żółci Co do Wisby Weisse - jak ja piłem smakowało mi. Jeśli chcesz coś poczytać o szwedzkich piwach i lepiej wybierać w przyszłości to zajrzyj na tę stronę: http://www.svenskaolframjandet.se/ . To największa w Szwecji strona entuzjastów piwa.
Comment
-
-
Przecież z Twojej wypowiedzi wynikało, że to TY wierzysz w tę żółć, więc czytaj ze zrozumieniem co napisałem - że żółć to bzdura. I nie unoszę się wcale, to ty uważasz się nagle za jakiegoś znawcę piw szwedzkich. Na tej stronie jednak coś się dzieje (choć rzeczywiście dużo Szwedów używa amerykańskich portali (beeradvocate, ratebeer) - może chodzi o to, że ledwo dukasz po szwedzku . Taki z ciebie znawca, a jakoś nie zauważyłem wysypu opisów szwedzkich piw w twoim wykonaniu na forumTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Z zagranicznych piw do tej pory probowanych to Grafenwalder Strong jest jednym z najstraszniejszych piw jakie probowalem bo po kilku uczciwych probach, nie zdolalem wypic. Sporo pilsow i lagerow nie moge dopic do konca bo mnie zgaga atakuje : Saigon Export, Cara pils, Asahi super dry,Tsingtao, Beck's ....lista moglaby sie nie konczyc bo istnieje tradycja beznadziejnych industrialnych piw po ktorych sie po prostu zle czuje.Moje przygody piwne w Belgii relacjonuje na stronie FB : Hopester
https://www.facebook.com/hipester
Spis i opis piw, które miałem okazje spróbować :
www.ratebeer.com/user/137460/
Comment
-
-
Z kolegą postanowiliśmy poeksperymentować jak zawsze, poznać nowe smaki i trafiliśmy min na Karpackie supermocne... Jak dla mnie to do tej pory najgorsze piwo jakie piłem Powykrzywiało nas, ale jako, że jesteśmy studentami nie mogliśmy tego wyrzucić i zmarnować pieniędzy...www.lafamilia.com.pl
Comment
-
-
Czesiek, ja też specjalnie zasobny w pieniądz nie jestem, ale tak Karpackie okrutne, że wylałem do zlewu i szybko poszedłem spać, żeby mi smutno nie było. A jedna fajna rzecz, butelka z wysokim kołnierzem zawsze się przyda ; )"Goolman to jest trunek boski, pisał o nim Kochanowski"
Comment
-
-
Dla mnie nr 1 to chyba Gobin, piłem go raz w czasach liceum. Bardziej mi przypominało sok z kiszonej kapusty niż piwo, jak chodzi o jego smak. Niestety nie spotkałem się więcej z tym piwem, by go skonfrontować z takim Kormoranem Ciemnym, trudno powiedzieć, które by wygrało.
Comment
-
-
Najgorsze piwo
Piwo GLOB-to według mnie jakieś wypociny piwowara lub wyciśnięta szmata od podłogi.Po tym piwie glob-us (brzuch) mi napier... i okupacja łazienki.
Comment
-
-
Ja do listy dodam piwo noszące dziwna nazwę Szpunt 9zakupione w jednym z katowickich sklepów Społem)- matko jedyna tego piwa nie polecę nawet najgorszemu wrogowi
Dorzucę jeszcze taki wynalazek jak Pedritos czy coś podobnego...łeeee...
Piwa o wdzięcznej nazwie Cristal i GKS Katowice... wstyd dla browarów... Tym co dopuścili to piwo(chyba zbyt duże słowo) do sprzedaży należy cofnąć koncesje na piwo :P
Comment
-
Comment