Najgorsze piwo jakie piłem...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • snorre
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.02
    • 655

Jaka żółć? Nie powtarzaj tych niestworzonych historii o żółci Co do Wisby Weisse - jak ja piłem smakowało mi. Jeśli chcesz coś poczytać o szwedzkich piwach i lepiej wybierać w przyszłości to zajrzyj na tę stronę: http://www.svenskaolframjandet.se/ . To największa w Szwecji strona entuzjastów piwa.
    Ostatnia zmiana dokonana przez snorre; 2011-11-19, 14:18.
    Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• DartR
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2010.08
      • 131

Romper Strong jak coś takiego można sprzedawać...

Comment

• chris1985
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2011.07
        • 227

Ja sobie jeszcze przypomniałem o piwie Kolson, zarowno 5% jak i 9% sa ochydne. A ostatnio piłem Barry z Van pura...smakowalo jak woda mineralna.
        Ostatnia zmiana dokonana przez chris1985; 2011-11-19, 16:22.
        Tylko moje piwo mnie rozumie...

Comment

• grochal122
          • 2009.03
          • 102

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre
          Jaka żółć? Nie powtarzaj tych niestworzonych historii o żółci Co do Wisby Weisse - jak ja piłem smakowało mi. Jeśli chcesz coś poczytać o szwedzkich piwach i lepiej wybierać w przyszłości to zajrzyj na tę stronę: http://www.svenskaolframjandet.se/ . To największa w Szwecji strona entuzjastów piwa.
          Rozsmieszyles mnie z ta zolcia,chyba sam w to kiedys wierzyles .A z ta najwieksza strona entuzjastow piwa w Szwecji to troche przesadziles.Mam tam swoj profil,ale z niego prawie nie korzystam.Tam nic sie nie dzieje,od zawsze.Wiekszosc Szwedow korzysta przede wszystkim z Ratebeer,a ja mam swoj Browar.biz.Mam prosbe:jezeli czegos nie wiesz do konca,to sie nie wypowiadaj.I nie unoś się tak.

Comment

• snorre
            • 2006.02
            • 655

Przecież z Twojej wypowiedzi wynikało, że to TY wierzysz w tę żółć, więc czytaj ze zrozumieniem co napisałem - że żółć to bzdura. I nie unoszę się wcale, to ty uważasz się nagle za jakiegoś znawcę piw szwedzkich. Na tej stronie jednak coś się dzieje (choć rzeczywiście dużo Szwedów używa amerykańskich portali (beeradvocate, ratebeer) - może chodzi o to, że ledwo dukasz po szwedzku . Taki z ciebie znawca, a jakoś nie zauważyłem wysypu opisów szwedzkich piw w twoim wykonaniu na forum
            Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• wojtekfeduni
              • 2010.09
              • 133

Piwo z Głubczyc Hammer

Piłem puszkowe a zasadzie tylko skosztowałem i prawie całe wylałem

Comment

• Swaroga
                • 2011.10
                • 115

Z zagranicznych piw do tej pory probowanych to Grafenwalder Strong jest jednym z najstraszniejszych piw jakie probowalem bo po kilku uczciwych probach, nie zdolalem wypic. Sporo pilsow i lagerow nie moge dopic do konca bo mnie zgaga atakuje : Saigon Export, Cara pils, Asahi super dry,Tsingtao, Beck's ....lista moglaby sie nie konczyc bo istnieje tradycja beznadziejnych industrialnych piw po ktorych sie po prostu zle czuje.
                Moje przygody piwne w Belgii relacjonuje na stronie FB : Hopester
                https://www.facebook.com/hipester
                Spis i opis piw, które miałem okazje spróbować :
                www.ratebeer.com/user/137460/

Comment

• czesiek1102
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2011.12
                  • 44

Z kolegą postanowiliśmy poeksperymentować jak zawsze, poznać nowe smaki i trafiliśmy min na Karpackie supermocne... Jak dla mnie to do tej pory najgorsze piwo jakie piłem Powykrzywiało nas, ale jako, że jesteśmy studentami nie mogliśmy tego wyrzucić i zmarnować pieniędzy...
                  www.lafamilia.com.pl

Comment

• Cyssiek
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2011.05
                    • 93

Czesiek, ja też specjalnie zasobny w pieniądz nie jestem, ale tak Karpackie okrutne, że wylałem do zlewu i szybko poszedłem spać, żeby mi smutno nie było. A jedna fajna rzecz, butelka z wysokim kołnierzem zawsze się przyda ; )
                    "Goolman to jest trunek boski, pisał o nim Kochanowski"

Comment

• Hedin
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2011.02
                      • 370

Dla mnie nr 1 to chyba Gobin, piłem go raz w czasach liceum. Bardziej mi przypominało sok z kiszonej kapusty niż piwo, jak chodzi o jego smak. Niestety nie spotkałem się więcej z tym piwem, by go skonfrontować z takim Kormoranem Ciemnym, trudno powiedzieć, które by wygrało.

Comment

• Dariobeer
                        • 2008.03
                        • 213

Najgorsze piwo

Piwo GLOB-to według mnie jakieś wypociny piwowara lub wyciśnięta szmata od podłogi.Po tym piwie glob-us (brzuch) mi napier... i okupacja łazienki.
                        www.birofilistyka.jimdo.com

Comment

• canigggia
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2009.10
                          • 451

W przeszłości najgorsze to Mega Watt produkowane dla Leader Price, obecnie to Staropolskie Miodowe, totalis okrutalis
                          Browarnik Tomek
                          TomCani

Grimness, Frost and Northern Darkness!!!

Comment

• Lusterko87
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2011.10
                            • 36

Ja do listy dodam piwo noszące dziwna nazwę Szpunt 9zakupione w jednym z katowickich sklepów Społem)- matko jedyna tego piwa nie polecę nawet najgorszemu wrogowi
                            Dorzucę jeszcze taki wynalazek jak Pedritos czy coś podobnego...łeeee...
                            Piwa o wdzięcznej nazwie Cristal i GKS Katowice... wstyd dla browarów... Tym co dopuścili to piwo(chyba zbyt duże słowo) do sprzedaży należy cofnąć koncesje na piwo :P

Comment

• CyboRKg
                              • 2010.04
                              • 594

Malo kiedy piwo wylewam do zlewu, ale taki los spotkal niedawno u mnie napoj piwopodobny o nazwie "Tatra Grzaniec". Nigdy wiecej!
                              "Jedno pivo ne vadi!"
                              "Kupuje tylko w polskich sklepach!"

Comment

• chris1985
                                • 2011.07
                                • 227

Bierhof pils z polczyn zdroju zapłacilem za nie 1,40 ale naprawde nawet tych pieniedzy nie warta, juz lepiej smakuje woda mineralna, niz to pseudo piwo.
                                Tylko moje piwo mnie rozumie...

Comment