Czemu nie poszedłeś do Duszka na Juranda?
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solozzo(...)Obecnie produkowanych na tapete idzie Posrtos ze Staropolskiego.
Nieznam. Znam Portos'a ze Staropolskiego browaru .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNie ma to, jak się czepnąć i zrobić przy okazji dwa błędy.
Najgorsze piwo w życiu, oprócz kwasiurów różnej maści:
1989, Odra, Browar Piastowski
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia1989, Odra, Browar Piastowski
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Z prehistori to piłem "Zemstę Krotoszyna " fujMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marlin Wyświetlenie odpowiedziVip z browaru Głubczyce- omijać produkt z daleka
Comment
-
-
Nie wiem czy jest to najgorsze piwo jakie piłem ,ale na pewno najgorsze ze zwykłego osiedlowego sklepu. Najgorsze co jest oczywiście moją subiektywną oceną. Do rzeczy - Żywiec. Nie mam zamiaru kupować tego więcej po zetknięciu się z tym lekko spirytusowym posmakiem. Pozdrawiam (wszystkich, także tych smakujących w Żywcu )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziNo dobre nie jest ale w porównaniu z Lechem czy Tatrą, to sam nie wiem..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
a ja najgorzej wspominam królewicza z okuniewa, zdaje się, albo skądsiś spod warszawy. memento radosnych czasów studenckich, połowy lat 90., kiedy piło się wszystko bez podłamu, ale jednak niektóre płyny wchodziły zdecydowanie gorzej niż inne. czas zaprzeszły...veni, emi, bibi
Comment
-
-
W moim prywatnym rankingu na pierwszym miejscu jest piwo o jakże przewrotnej nazwie "Git" z Browaru Romus z Dąbrowy k. Trzciany pod Rzeszowem. "Ten smak i zapach za mna chodzi wciąż, nie mogę się uwolnić" jak mówią słowa piosenki Trudno wszystkie wrażenia organoleptyczne związane z tym piwem opisać. Na szczęście czas leczy rany (kubków smakowych). "Git" o pół długości bił niezapomniane najgorsze warki z Grybowa ("Góral", "Grybowskie")"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
Comment