Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ODOLAN
Wyświetlenie odpowiedzi
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bono_boniecki Wyświetlenie odpowiedziDla mnie to chyba Bardzo mocne z Konstancina (mimo całej sympatii, jaką żywię do tego browaru) i Brewer super strong z Namysłowa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBrewer Super Strong z Namysłowa?
albo super strong robi wrażenie
wielkie...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bono_boniecki Wyświetlenie odpowiedziOczywiście pomyłka. Miał byc Połczyn- Zdrój;]
Kilka dni temu miałem "przygodę" z tym piwem, niestety po dwóch łykach reszta została wylana ...
Comment
-
-
Odkrywam pewną prawidłowość - ten temat jest oblegany przez nowych forumowiczów którzy właśnie tu kieruję pierwsze kroki. Na razie jeszcze nie wiem dlaczego.
Aby nawiązać do tematu u mnie obecnie na topie są produkty Korebu (większość) i Ediego. Zastanawiam się nawet czy założyć temat w stylu 'Piwo które najbardziej boję się wyjąć z lodówki i tworzyć'Last edited by JAckson; 2008-05-16, 11:08.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziZastanawiam się nawet czy założyć temat w stylu 'Piwo które najbardziej boję się wyjąć z lodówki i tworzyć'
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziNooo, po niektórych piwach można rzeczywiście "tworzyć" takie rzeczy, że aż strach...
Miało być 'otworzyć'.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziAby nawiązać do tematu u mnie obecnie na topie są produkty Korebu (większość) i Ediego.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziOdkrywam pewną prawidłowość - ten temat jest oblegany przez nowych forumowiczów którzy właśnie tu kieruję pierwsze kroki. Na razie jeszcze nie wiem dlaczego.
Comment
-
Comment