Tak. Zbieralem puszki
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chaoss Wyświetlenie odpowiedziNajgorsze jakie pilem to Mega Watt z Jablonowa. Pilismy nad zlewem zeby nie zwymiotowac na podloge. W koncu wpadlismy na pomysl by zapijac innym piwem a dokladnie Vera Cruz z Browaru Belgia
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzino chyba ,że nie starczy czasu i potem chce się przepychać itp.itd...."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Od kad pamietam wpajano mi zasade, ze alkoholu sie nie wylewa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziZawsze można się zmierzyć z Mega Wattem na czczo...Last edited by chaoss; 2008-05-27, 18:03.
Comment
-
-
Jak to wszystko czytam , to aż mnie zastanawia - czy jest na świecie piwo którego bym nie wypił ??? Chyba tylko PIWO marki PIWO z browaru Jabłonowo mi nie smakowało, ale tylko do połowy , jak już trochę wypiłem, to nawet było spoko...a tak to po prostu jak rozwodnione piwo przegotowane smakowało :-) ale nie żeby mi się źle zrobiło czy coś...Last edited by ODOLAN; 2008-05-27, 20:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chaoss Wyświetlenie odpowiedziOd kad pamietam wpajano mi zasade, ze alkoholu sie nie wylewaLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chaoss Wyświetlenie odpowiedziOd kad pamietam wpajano mi zasade, ze alkoholu sie nie wylewa
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chaoss Wyświetlenie odpowiedziChetnie sproboje Z ciekawosci czy sa wynalazki gorsze niz coniektore wytwory Jablonowa
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi...po prostu zostawiłem je na przystanku"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj spróbowałem piwa Kaper z Grupy Żywiec SA.......obrzydliwstwo 8.7% obj......bezpłciowe i walące spirytem, brak wszystkiego co w piwie powinno być, kupione w Leclerc pierwszy i ostatni raz !!!"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedzi
2. Parę lat później piwiarnia w Świnoujściu. Piwo ponoć ze szczecińskiego browaru. Pierwsze które wylałem po pierwszym łyku.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ODOLAN Wyświetlenie odpowiedziHarboe też tragedia , ale nie ma piw złych... są tylko piwa wypijalne z rozkoszą, i wypijalne z zwykłą przyjemnością, ewentualnie "wypijalne" po prostu...Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
Comment