Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko
Wyświetlenie odpowiedzi
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
-
-
Warka Strong, puszka z promocji ze sztabkami złota. Smak spalonego słodu, jakby ktoś dodał masę spalonego na patelni cukru...
Drugie to Warka Jasna pita w knajpie niedaleko domu - gorzka woda lekko doprawiona chmielem.
Podobno (tak mi mówili rodzice) kiedyś to były dobre piwa, ale odkąd są w KP schodzą na ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika stormsto Wyświetlenie odpowiedziPodobno (tak mi mówili rodzice) kiedyś to były dobre piwa, ale odkąd są w KP schodzą na ...."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
piłem kiedys takie piwo lane z beczki w barze przy molo w sopocie, powiedziano mi ze jest to lokalne piwo warzone tradycyjnie od lat pod gdanskiem w malym browarze... no coz, skusilem sie ale szybko pozalowalem, dlatego, ze mialo smak pomyj, jakby ktos do tej beczki wyzymal stara oaletowa szmate, w smaku ani nie czuc chmielu ani slodu, taki sobie sik doprawiony pomyjami, a smak ten czulem jeszcze bardzo dlugo potem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cwiras Wyświetlenie odpowiedzipiłem kiedys takie piwo lane z beczki w barze przy molo w sopocie, powiedziano mi ze jest to lokalne piwo warzone tradycyjnie od lat pod gdanskiem w malym browarze...(...)...
Comment
-
-
zgadza sie, bylto Goch, jesli jest tak jak twierdzisz to musialem faktycznie miec pecha aleta przygoda odstraszyla mnie na dluzszy czas, jdnakze, jak bede w tych okolicach nastepnym razem to postaram sie skosztowac tego piwa jeszcze raz jesli nadal jest warzone
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cwiras Wyświetlenie odpowiedzizgadza sie, bylto Goch, jesli jest tak jak twierdzisz to musialem faktycznie miec pecha aleta przygoda odstraszyla mnie na dluzszy czas, jdnakze, jak bede w tych okolicach nastepnym razem to postaram sie skosztowac tego piwa jeszcze raz jesli nadal jest warzone
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skakacz Wyświetlenie odpowiedziKażde ciepłe i bez gazu jest najgorsze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziCiepłe to pojęcie względne.
pozdrowienia... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Moja chłodziarka na piwo jest ustawiona na 11C i wg. mnie to jest idealna temperatura
Comment
-
-
Zaś co do gazu, to czasem lubię nalać sobie piwa "po czesku", tak aby wytraciło większość bąbelków, co podkreśla smak.
Nie mam również nic przeciwko amatorskim produktom, które w naturalny sposób szybko gubią gaz, niedługo po przelaniu do szklanki.
Ale niestrawnym jest dla mnie piwo, które miało gaz, lecz go utraciło wskutek zbyt długiego zalegania w kuflu - vide: piwosze-gawędziarze siedzący (lub drzemiący) nad jednym kufelkiem godzinami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skakacz Wyświetlenie odpowiedziNie mam również nic przeciwko amatorskim produktom, które w naturalny sposób szybko gubią gaz, niedługo po przelaniu do szklanki.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skakacz Wyświetlenie odpowiedziAle niestrawnym jest dla mnie piwo, które miało gaz, lecz go utraciło wskutek zbyt długiego zalegania w kuflu - vide: piwosze-gawędziarze siedzący (lub drzemiący) nad jednym kufelkiem godzinami.
Comment
-
Comment