Yyy, co proszę? Jak to Złote Lwy?! Mówisz o Złotych Lwach Ambera? Moim zdanie całkiem zacne piwo, może trochę przereklamowane i za drogie, ale żeby było złe, a wręcz najgorsze?! Chyba musiałeś wypić skwaśniałe.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziYyy, co proszę? Jak to Złote Lwy?! Mówisz o Złotych Lwach Ambera? Moim zdanie całkiem zacne piwo, może trochę przereklamowane i za drogie, ale żeby było złe, a wręcz najgorsze?! Chyba musiałeś wypić skwaśniałe.
Niestety, sporo wpisanych tu piw, to po prostu skwaśniałe, a nie najgorsze jako świeże.
Comment
-
-
Ja nieco z innej beczki (tak dla paddierżki rozgowora):
Z mojej strony - najgorszymi trzema piwami, jakie piłem w ciągu ostatniego roku, były:
- Starobrno 11
- Krušovice řezane
- Kozel 11
Każde z nich prezentowało znane skutki "optymalizacji produkcji" przez koncerny; jeszcze 2-3 lata temu każdy z tych napojów był w miarę pijalny, zaś obecnie stoczyły się na poziom polskich koncerniaków (niektórzy twierdzą, że nawet niżej).Last edited by rohozecky; 2009-11-18, 13:54.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika NaturalArti Wyświetlenie odpowiedziZdecydowanie browar Edi, piwo o nazwie "Mętne niefiltrowane". No chyba, że trafiłem na jakieś trefne i zepsute, ale było tragiczne! Po prostu tragiczne! Cierpkie, nie zdatne do picia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brenda Wyświetlenie odpowiedziDla mnie najgorszym było Berliner Kindl Weisse. Smakowało jak kwaśny szampan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brenda Wyświetlenie odpowiedziDla mnie najgorszym było Berliner Kindl Weisse. Smakowało jak kwaśny szampan"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziTo akurat piwo pija się właśnie s sokiem ponieważ ma mieć taki smak
Na lato super. Jednak zgodzę się ze zdaniem znajomego- to piwo można od pierwszego łyku albo pokochać albo znienawidzić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brenda Wyświetlenie odpowiedziDla mnie najgorszym było Berliner Kindl Weisse. Smakowało jak kwaśny szampan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaDmaX Wyświetlenie odpowiedziZłote Lwy, Krajan Zielone, Cool BeerSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Witam, nie wiem czy to co piłem mozna zakwalifikować do tego tematu, ale bedąc w gorach kaukazu weszliśmy do knajpy gdzie tubylcy tłumnie oblegali każdy kawałek stolów, delektując sie napojem bogow jakim jest piwo.
Podawali je w kuflach.
Zaciekawieni i szczesliwi ze po 3 tygodniach w gorach wreszcie strzelimy sobie browarka zamowilismy po 1 kontrolnym piwku. Dostalismy dosc metna, kwaskowata ciecz o piwnym kolorze. bez piany bez gazu.
Zauwazylismy, ze tubylcy przed kazdym łykiem posypuja krawędz kufla sola!!! wiec to samo uczynilismy. i ... i okazalo sie ze ciecz wraz z sola w ustach zaczynala sie pienic))
Bylo to: niedobre, ciepławe, kwasno słone... piwo.. no tak piwo
Comment
-
-
2 lata temu w lipcu spiesząc na weekend w lesie skusiłem sie na promocje Carslberga puszkowanego kupiłem zgrzewke - 30 sztuk po 2,29 złocisza (wydawało sie tanio) - na drugi dień poszedłem 4 km do sklepu GS-u i kupiłem kilka flaszek Specjala żeby napić sie ,,piwa''.
W zaden sposób Carslberg nie kojarzył mi sie smakowo z piwem ... Od tej pory nie wziąłem tego wyrobu do ust ...dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
Comment