Dla mnie najgorsze ścierwo to Harnaś, nie biorąc pod uwagę takich wynalazków jak firmowe piwa z proszku w Biedroneczce.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Wiele lat temu /jeszcze za komuny/ kupiłem chyba w Świnoujściu bączki /0,33 l/ lokalnego piwa Bosmańskiego /Szczecin/,
które spróbowałem wypić na plaży w Międzyzdrojach...
Poszło w "kanał" reszty nawet nie otwierałem... łe popatrzyłem przez jedną z butelek... centymetrowy osad... to się może śnić jako horror piwosza...Last edited by Javox; 2009-11-23, 21:10.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cambridgei Wyświetlenie odpowiedziDla mnie najgorsze ścierwo to Harnaś, nie biorąc pod uwagę takich wynalazków jak firmowe piwa z proszku w Biedroneczce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cambridgei Wyświetlenie odpowiedziDla mnie najgorsze ścierwo to Harnaś, nie biorąc pod uwagę takich wynalazków jak firmowe piwa z proszku w Biedroneczce.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwsze z lewej jest również moim faworytem.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzijakie masz na myśli ?W poprzednim wcieleniu, z całą pewnością byłem piwowarem
Pozdrawiam
Piotr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cambridgei Wyświetlenie odpowiedziHarnaś poza paskudnym smakiem i etykietą był jedynym piwem po którym dostałem cholernej zgagi. Nie pamiętam nazwy piwa produkowanego dla biedro. ale była to czerwona puszka i wydaje mi się że w dalszym ciągu jest tam sprzedawana. Smak brudnej ściery.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziEch na samą myśl mnie skręca... wypociny Głubczyc, Jabłonowa, Połczyna i Jędrzejowa w większości już zniknęły.... ale w pamięci jeszcze długo pozostaną....... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziI to ma być te piwo z proszku?Last edited by cambridgei; 2009-11-24, 10:02.W poprzednim wcieleniu, z całą pewnością byłem piwowarem
Pozdrawiam
Piotr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cambridgei Wyświetlenie odpowiedziA o co ci chodzi konkretnie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cambridgei Wyświetlenie odpowiedziDla mnie najgorsze ścierwo to Harnaś, nie biorąc pod uwagę takich wynalazków jak firmowe piwa z proszku w Biedroneczce.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Podejrzewm że piwo dla Biedronki jest produkowane (czyt. niewarzone) z jakichś koncentratów typu zalej wodą proszek i jest piwo. Takie mam odczucie jeśli chodzi o smak.Last edited by cambridgei; 2009-11-24, 10:32.W poprzednim wcieleniu, z całą pewnością byłem piwowarem
Pozdrawiam
Piotr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cambridgei Wyświetlenie odpowiedziPodejrzewm że piwo dla Biedronki jest produkowane (czyt. niewarzone) z jakichś koncentratów typu zalej wodą proszek i jest piwo. Takie mam odczucie jeśli chodzi o smak.
To se ne daMoje piwo jest bezcenne.
Schizma miodowa.
Comment
-
Comment