Moje najgorsze to Romper z żabki w czarnej puszcze straszny kwasior
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziWiele lat temu /jeszcze za komuny/ kupiłem chyba w Świnoujściu bączki /0,33 l/ lokalnego piwa Bosmańskiego /Szczecin/,
które spróbowałem wypić na plaży w Międzyzdrojach...
Poszło w "kanał" reszty nawet nie otwierałem... łe popatrzyłem przez jedną z butelek... centymetrowy osad... to się może śnić jako horror piwosza...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrsh Wyświetlenie odpowiedziPiwo Kastel z Głubczyc gorąco odradzam.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Puki co mam 2 faworytów do miana najgorszego piwa - "Piwo Jasne" z Imielina - smakowało jak zepsute, zaprawiane starymi ścierami i zdechłymi myszami, oraz "Rysy Mocne Eksportowe" (Tarczyn/Jabłonowo) - chemiczne w każdym calu, z posmakiem domestosa... Oba poszły do zlewu po mniej niz połowie puszki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX Wyświetlenie odpowiedzismakowało jak zepsute, zaprawiane starymi ścierami i zdechłymi myszami,
Comment
-
-
Najgorszy był Jurand, nie pamiętam dokładnie co za marka bo to było 15 lat temu, ale od tego czasu do niczego z Juranda nawet się nie zbliżyłem.Do piwka zamiast papieroska - www.snus.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziCzęsto tym zaprawiasz potrawy i trunki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Snus Wyświetlenie odpowiedzito było 15 lat temu, ale od tego czasu do niczego z Juranda nawet się nie zbliżyłem.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
Comment