Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek
Wyświetlenie odpowiedzi
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziMożna w ogóle jeszcze wypić Książęce? Słyszałem, że KP się z niego wycofało...Last edited by celtyk87; 2010-01-02, 21:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi...a to najlepszy napój żeby ugasić pragnienie gdy jest ciepło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pompano Wyświetlenie odpowiedzibo to nawet nie są piwa!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPuszkowe mam u siebie w sklepie. Oczywiście mówimy o Tyskim Książęcym.
Wracając do wątku przewodniego, to dziwie się, że nikt nie wymienił Książa, którego mordowałem niemiłosiernie, a ciągle wydawało mi się, że pije wode zabarwioną czymś, co ma przypominać piwo.
Bardziej wodnistym piwem było tylko Królewskie w jednym z klubów w Warszawie, ale to mnie akurat specjalnie nie zdziwiło, ponieważ w cenie promocyjnej do godziny 23 kosztowało 3zł - paskudne do potęgi! Nawet kolor wskazywał na podejrzane machinacje przy tym piwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pompano Wyświetlenie odpowiedziWszystkie słodkie piwa są niedobre.bo to nawet nie są piwa!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celtyk87 Wyświetlenie odpowiedziNajgorszy syf jaki piłem to Perlenbacher Premium Pils i Argus Strong.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maciej15c Wyświetlenie odpowiedziLech/wszystkie odmiany/; Zywiec/i wszystkie pochodne/; Warka, Zubr,Królewskie; Tyskie/wszelkie odmiany/.....Te wszystkie siki smakują jak zrobione przez marnego chemika g..no! Można do nich jeszcze zaliczyć Specjal/Elbląg/,Leżajskie;Kasztelan; okocimskie i parę podobnych z wielkich koncernów ...przepraszam z wielkich producentów szczochów!
Pozdrawiam piwoszy!
Co prawda nie wiem jak brzmią w konserwach, ale z butelki i owszem.Last edited by skakacz; 2010-01-07, 14:28.
Comment
-
-
Nie wypowiadałem się nigdy w tym temacie, bo nie miałem do tej pory zdecydowanego faworyta. Od dziesiejszego wieczoru numerem jeden w kategorii "najgorsze piwo jakie piłem" jest piwo Zdrowe z GABa. Po trzech łykach popłynęło kanalizacją. Posmak szpitalnego korytarza mam w ustach już kilkanaście minut...JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziPosmak szpitalnego korytarza...
Comment
-
Comment